Μεταρφωμένος στο δεύτερο μέρος, ο ΝΠΣ Βόλος με ανατροπή 2-1 τον Πανιώνιο

O Τσοκάνης πανηγυρίζει έξαλλα το νικητήριο γκολ που σημείωσε ο ίδιος

Πελαγοδρομούσε στο πρώτο 45λεπτο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, αλλά ήταν μεταμορφωμένος στην επανάληψη ο ΝΠΣ  Βόλος και κατάφερε ν’ ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα, επικρατώντας τελικά του Πανιωνίου με 2-1 με συνέπεια να αποκτήσει προβάδισμα 11 πόντων από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οι Νεοσμυρνιώτες έκαναν ό,τι ήθελαν στο πρώτο μέρος και απολύτως δίκαια προηγήθηκαν στο 27’ με τον Εμμανουηλίδη, που πήρε … ασίστ από τον Τσίκα, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει, έβγαλε τετ-α-τετ τον αντίπαλό του. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους.
Ωστόσο, ο ΝΠΣ Βόλος ήταν άλλη… ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 54’ έχασε γκολ που δε χάνεται εξ επαφής και με εξουδετερωμένο τον Μαλέρμπ μετά την κεφαλιά-πάσα του Τσοκάνη, αλλά στο 74’ κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Ευαγγέλου ανέτρεψε τον Μουνίθ εντός περιοχής (το πέναλτι δόθηκε μετά από εξέταση VAR), με τον ίδιον τον παθόντα να ευστοχεί από τη άσπρη βούλα (1-1).
Ο σέντερ μπακ των φιλοξενούμενων ήταν ο μοιραίος, αφού στο 83’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες και τελικά στο 87’ ο Τσοκάνης με εξαιρετική κεφαλιά από τη σέντρα του Ντεντάκη ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους.
ΝΠΣ Βόλος (Βίκτορ Μπασάντρε): Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος (26′ Διαμαντής), Τσίκα, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Τόρες, Ζοάο (82′ Τσαούσης), Μουνίθ, Μάντζης (92′ Λύραντζης)
Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης (63′ Ρέντζας), Παπανικολάου (82′ Μιλόγεβιτς), Άρτσε (70′ Τσιλούλης), Αραμπούλι

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.