Μεταξύ συγγενών και φίλων ο αγώνας ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός Π.

Άδειο το Πανθεσσαλικό την Κυριακή, αφού θα μπουν στο γήπεδο όσοι έχουν κάρτα φιλάθλου του ΝΠΣ

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχει πάρα πολλούς φιλάθλους και στον Βόλο, οι οποίοι δε θα μπορέσουν να δουν διά ζώσης την ομάδα τους την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ούτε φυσικά οι οπαδοί των ερυθρολεύκων από την υπόλοιπη Θεσσαλία και Ελλάδα. Κι αυτό γιατί το απαγορεύει η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος, η οποία, ως «αντίποινα» για το γεγονός ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς τους έδωσε μόνο δέκα προσκλήσεις στο ματς του πρώτου γύρου, αποφάσισε πως θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτήριο μόνο όποιος έχει κάρτα φιλάθλου της ομάδας που εδρεύει στον Βόλο και μάλιστα μόνο ένα ο καθένας. Επίσης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή (20/12) τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού τη μέρα του αγώνα θα είναι κλειστά.

Έτσι, λοιπόν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να συγκεντρώσει πάνω από 10.000 φιλάθλους, θα γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων, αφού στις άδειες ουσιαστικά κερκίδες θα βρίσκονται αυστηρά μόνο όσοι έχουν κάρτα φιλάθλου του ΝΠΣ Βόλος. Μάλιστα αυτή τη βδομάδα δεν εκδίδεται για προφανείς λόγους καμία νέα κάρτα φιλάθλου, όπως αποφάσισε η διοίκηση των κυανέρυθρων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, για να μην ταλαιπωρηθούν οι φίλοι της ομάδας σχετικά τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και την προσέλευσή τους στο Πανθεσσαλικό, ενημερώνει τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους της κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ.

Αυτή την εβδομάδα και μέχρι τον αγώνα της Κυριακής ΔΕΝ θα εκδίδονται νέες κάρτες φιλάθλου.

Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (Αργοναυτών 15) με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, με τον κάθε φίλο της ομάδας να μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ 1 εισιτήριο.

Κανένας φίλαθλος δεν θα περάσει την πρώτη ζώνη ασφαλείας στο Πανθεσσαλικό στάδιο, χωρίς εισιτήριο

Οι φίλοι του Βόλου που έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητά τους για τυχόν ταυτοπροσωπία.

Οι φίλοι του Βόλου θα εισέρχονται από την 2η Πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου

Ωράριο λειτουργίας γραφείων ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ: 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ (ημέρα αγώνα): 9.00 π.μ. – 3.30 μ.μ.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.