Μετρά ότι έχασε δύο βαθμούς η Νίκη

Ό,τι και να πει κανείς για ατυχία και για κακή διαιτησία, αυτό που μετρά για τη Νίκη είναι ότι στο ματς με τη Θήβα χάθηκαν άλλοι δύο πολύτιμοι βαθμοί. Βέβαια, η πεποίθηση στο στρατόπεδο της Νίκης είναι ότι η ομάδα θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο βάσει της γενικής εικόνας, αλλά και μόνο το γεγονός ότι χάρη στην κλάση του Χρήστου Τζιώρα η ομάδα ισοφάρισε στο 91’ μετρίασε κατά πολύ τα δυσάρεστα συναισθήματα, αφού μία δεύτερη ήττα τόσο νωρίς θα είχε πολύ μεγαλύτερες συνέπειες.

«Προσπαθούμε να παίζουμε πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο κι άλλες φορές καταφέρνουμε να κερδίσουμε κι άλλες όχι», είπε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις του στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο Φάντζιο Μπούις, ενώ ο Μένιος Θεολόγης, που αντικατέστησε τον Νίκο Τζήμα κάτω από τα δοκάρια στο ημίχρονο, τόνισε «αφού δεν κερδίσαμε, τουλάχιστον δε χάσαμε».

Αυτό που συζητήθηκε αρκετά είναι το τέρμα που δέχεται από το φάουλ του Βραζιλιάνου Σίλβα ο Τζήμας και για το οποίο σίγουρα ευθύνεται, ενώ το ότι ο θεωρούμενος πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας δε διανύει περίοδο φόρμας, φάνηκε και στον αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, αφού στο μοναδικό γκολ που δέχεται η Νίκη θα μπορούσε να καθαρίσει τη φάση πιο μπροστά, μπλοκάροντας στον αέρα.

Βέβαια, το δεύτερο μέρος, παρά την κατοχή μπάλας από τη Νίκη, δεν έφερε ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, που προτίμησαν πιο πολύ τα γεμίσματα, τα οποία δεν είχαν αποτέλεσμα. Πάντως και οι γηπεδούχοι φρόντισαν να εκνευρίσουν τους παίκτες των Μπούις-Ξηροφώτου, εξαφανίζοντας μπάλες και ball boys στην επανάληψη.

Σε ό,τι αφορά τη διαιτησία του αγώνα, έκανε και πάλι τα δικά της, αφού ακύρωσε ένα γκολ κανονικό του Ντόλγκι για δήθεν φάουλ στον τερματοφύλακα Μόνο, που έπεσε… μόνος του στο έδαφος, ενώ ο Τζιώρας πηδά με την πλάτη, χωρίς να του κάνει τίποτα και μάλιστα η φάση γίνεται λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Να σημειωθεί πως για τον Καρτσαμπά που αντικαταστάθηκε νωρίς στο ματς της Τετάρτης από τον Ιορδανίδη (37′), αναμένεται να κάνει κάποιες εξετάσεις για τις ενοχλήσεις που ένιωσε.

Ευχαρίστησε τη Θήβα
Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία στη Θήβα εξέδωσε η Νίκη. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΑΟ Θήβας. Τέτοιου είδους φιλοξενία προάγει το ποδόσφαιρο μας και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην έδρα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.