Μία Αλμυριώτισσα στην Pre-League Γυναικών βόλεϊ

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας η Ξένια Ξάνθη

Στην Pre-League γυναικών θα αγωνίζεται η Αλμυριώτισσα (με καταγωγή από το παραθάλασσιο χωριό της Αμαλιάπολης), Ξάνθη Ξένια, μιας και πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο άθλημα του βόλεϊ στην ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ.Α.

Η νεαρή ακραία αποτέλεσε μεταγραφικό μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες, αλλά τελικά επέλεξε την ομάδα της Καλαμάτας να συνεχίσει την καριέρα της. Μάλιστα όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Καλαμάτας «είναι μία αθλήτρια με ιδιαίτερα αθλητικά προσόντα, αλλά και καθηγήτρια Ρωσικών σπουδών». Η Ξένια θα μετακομίσει από την Κομοτηνή όπου σπούδαζε μέχρι πρόσφατα για την Καλαμάτα, ενώ αγωνιζόταν κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, στην Α2 Γυναικών, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις, προκαλώντας όπως είναι φυσιολογικό το μεταγραφικό ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την εντάξουν στο ρόστερ τους. Κάτι που κατάφερε τελικά ο Απόλλων Καλαμάτας.
Η Ξένια Ξάνθη, έρχεται από την Αλεξανδρούπολη ενώ η καταγωγή της είναι από το Βόλο. Αγωνίζεται ως ακραία και όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας, είναι μια αθλήτρια με ιδιαίτερα αθλητικά προσόντα, αλλά και καθηγήτρια ρωσικών σπουδών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.