Μία «ανάσα» από τον τελικό της Δύσης οι Σανς

Οι Φοίνιξ Σανς χρειάζονται μία νίκη για να προκριθούν στον τελικό της Δύσης, στο ΝΒΑ, καθώς πέρασαν εμφατικά από το Ντένβερ με 116-102 και προηγούνται στην σειρά των ημιτελικών με 3-0 νίκες.

Κορυφαίοι των νικητών, ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ με 28 πόντους και ο Κρις Πολ με 27 πόντους και οκτώ ασίστ, ενώ από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε για ακόμη μία φορά ο Νίκολα Γιόκιτς (σ.σ. πριν τον αγώνα παρέλαβε το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου) με 32 πόντους, 20 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Καλή απόδοση, είχαν επίσης οι Μόντε Μόρις και Μάικλ Πόρτερ, με 21 και 15 πόντους, αντίστοιχα.

Παράλληλα, σαφώς καλύτεροι οι Σίξερς επικράτησαν χωρίς πρόβλημα στην Ατλάντα των Χοκς με 127-111 και προηγούνται με 2-1 στις νίκες. Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων, ήταν και πάλι ο Τζοέλ Εμπίντ με 27 πόντους, εννέα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ ο Τομπάιας Χάρις πρόσθεσε στην επίθεση των νικητών 22 πόντους και ο Μπεν Σίμονς 18. Καλύτερος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τρε Γιανγκ με 28 πόντους, ενώ τα αποτελέσματα, έχουν ως εξής:

Σε αγώνες για τα πλέι οφ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ατλάντα-Φιλαδέλφεια 111-127

Η Φιλαδέλφεια προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Ντένβερ-Φοίνιξ 102-116

Το Φοίνιξ προηγείται με 3-0 στις νίκες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.