Μία επιστροφή και δύο ανανεώσεις ανακοίνωσε η Αργώ

Κατά σειρά οι Γερολυμάτου, Τάσσου και Φιλιππίδη

Μία επιστροφή, αυτή της Ελίνας Γερολυμάτου, και δύο ανανεώσεις, της Αθηνάς Τάσσου και της Αναστασίας Φιλιππίδη, ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αργούς.

Για τη Γερολυμάτου:

“Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στην γυναικεία ομάδα της αθλήτριας Ελίνας Γερολυμάτου. Η αθλήτρια ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στις ακαδημίες της Αργούς, αγωνίστηκε σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και στη γυναικεία ομάδα. Τα δύο τελευταία χρόνια μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις, όπου πέτυχε τον στόχο της, σπουδάζει στο Τμήμα Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αγωνίστηκε στις ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας ΕΑΛ το 2018-2019 και Ασκληπιό Τρικάλων το 2019-2020. Για τη νέα αγωνιστική σεζόν η Ελίνα επιστρέφει κοντά μας και ψηλώνει το κέντρο μας, μπλοκάροντας με το 1.86 ανάστημά της.
Η απόφαση του συλλόγου είναι να επενδύσουμε στα δικά μας παιδιά. Καλωσορίζουμε λοιπόν την Ελίνα μας και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα”.

Για την Τάσσου:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αρχηγό της γυναικείας ομάδας Αθήνα Τάσσου. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με την αθλήτρια, η οποία θα “τορπιλίζει ” από τη θέση της ακραίας για ακόμη μια χρονιά. Είναι η πιο παλιά αθλήτρια στηρίζοντας την ομάδα 8 χρόνια από το 2012 και μετά.
Η έμπειρη αθλήτρια σήκωσε φέτος την κούπα της ανόδου στην Α2 και σημείωσε ακόμη μια επιτυχία στο πλούσιο βιογραφικό της. Η Αθήνα ξεκίνησε το 2005 στο αθλητικό σχολείο στο 4ο Λύκειο Βόλου με το άθλημα του beach volley με καθηγητή τον Βαγγέλη Σταθόπουλο. Μετέπειτα ασχολείται με το άθλημα του βόλεϊ. Γνώρισε μεγάλες διακρίσεις με αποκορύφωμα το 2009 που συμμετείχε με την Εθνική ομάδα beach volley στους Μεσογειακούς αγώνες στην Πεσκάρα Ιταλίας. Το 2012 ήρθε στην ΑΡΓΩ, αλλά πριν είχε αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες της Α2 (Ε.Ο. ΣΤΑΥΡΟΠΟΛΗΣ 2009, ΖΑΟΝ 2010 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2011), όπου και εκεί πανηγύρισε άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Επίσης έχει ζήσει κορυφαίες διακρίσεις και στο Beach volley:
1η θέση Βαλκανικό Τουρκία
2η θέση Βαλκανικό Ασπροβάλτα
9η θέση Μεσογειακούς Ιταλία
4η θέση Βαλκανικούς Βουλγαρία Βάρνα
1η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάβυσσο
1η Θέση Master Γυναικών.
Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να ανήκει αυτή η αθλήτρια στο ενεργητικό του συλλόγου μας.
Ευχόμαστε στην Αθήνα καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες.

Για τη Φιλιππίδη:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Αναστασία Φιλιππίδη.
Η Αναστασία ξεκίνησε τα βήματα της στις ακαδημίες της Αργούς και από πολλή μικρή ηλικία έδειξε το ταλέντο της στο άθλημα κάνοντας τους προπονητές της να την εμπιστεύονται για τη βασική εξάδα όλων των αναπτυξιακών ομάδων και της γυναικείας ομάδας της Αργούς. Αθλήτρια σοβαρή, πειθαρχημένη έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια μεγάλες επιτυχίες τόσο στη σάλα όσο και στο Beach volley, κατακτώντας δύο φορές την τρίτη θέση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος beachvolley κορασίδων. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά η Αναστασία λόγω τραυματισμού έλειψε από κοντά μας, επιστρέφοντας όμως φέτος πιο έτοιμη από ποτέ να βοηθήσει την ομάδα της. Ευχόμαστε στην Αναστασία καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.