Μια εβδομάδα αργότερα το Ρολάν Γκαρός

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ρολάν Γκαρός δε θα ξεκινήσει στην προκαθορισμένη του ημερομηνία. Η επέλαση του κορωνοϊού στη Γαλλία και η νέα καραντίνα που επιβλήθηκε στις 3 Απριλίου οδήγησε σε νέες διαβουλεύσεις τους διοργανωτές του φημισμένου Grand Slam με τη γαλλική κυβέρνηση.

Έτσι η μετακίνηση του πρώτου σερβίς της διοργάνωσης για μία εβδομάδα (από 23 Μαΐου στις 30 του ιδίου μήνα) αποτελεί μία ξεκάθαρη ένδειξη της έκδηλης ανησυχίας που υπάρχει σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων εν μέσω πανδημίας.

Με την αλλαγή αυτή, οι διοργανωτές ελπίζουν να προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό θεατών καθώς και να βελτιώσουν τους όρους φιλοξενίας που θα διέπουν τη φετινή έκδοση της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τις αναθεωρημένες ημερομηνίες του Γαλλικού Όπεν, το Γουίμπλεντον απέχει πια δύο εβδομάδες από την ολοκλήρωση της χωμάτινης σεζόν.

Η περσινή διοργάνωση είχε μετατεθεί το φθινόπωρο με τον Ράφαελ Ναδάλ να προσθέτει τον 13ο τίτλο συνολικά τίτλο καριέρας στην «Πόλη του Φωτός», επικρατώντας 3-0 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της major διοργάνωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.