Μία βδομάδα άδεια στους παίκτες της Νίκης Βόλου

Τελευταία φορά στο γήπεδο πριν τα Χριστούγεννα την Τρίτη (19/12) για τους παίκτες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι πήραν μία βδομάδα άδεια και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τετάρτη 27/12, ενώ μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο στις 7 Ιανουαρίου θα δοθεί ρεπό μόνο την Πρωτοχρονιά, αφού η ομάδα πρέπει και θέλει να δουλέψει τώρα πλέον πάνω σε λεπτομέρειες του παιχνιδιού της και να βελτιώσει την εικόνα της, όπως είπε και ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του.

Μάλιστα να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού έγινε φιλικό παιχνίδι με τους Νέους Αθλητές Νίκης σε οικογενειακό κλίμα και στο τέλος μοιράστηκαν γλυκά και στις δύο ομάδες και άπαντες αντάλλαξαν ευχές. Έπειτα η πρώτη ομάδα είχε αποχαιρετιστήριο δείπνο για τις γιορτές.

Το θέμα με την τεχνική ηγεσία φαίνεται ότι τελειώνει οριστικά, αφού τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα υπήρχε δυσαρέσκεια από την πλευρά του κόσμου, που εκφράστηκε και με τη μειωμένη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό και την περασμένη Κυριακή ήταν εμφανής η απουσία των φιλάθλων περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πάντως, καθαρά αγωνιστικά η Νίκη έδειξε κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας και κέρδισε δίκαια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.