Μιχάλης Πελεκάνος: Στόχος η κατάκτηση του Πρωταθλήματος με τον Γ.Σ.Α.

Έγινε η παρουσίαση του έμπειρου παίκτη

Την παρουσίαση του μεγάλου μεταγραφικού αποκτήματος, του Μιχάλη Πελεκάνου, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου, οι άνθρωποι της Διοίκησης του μπασκετικού Γ.Σ.Α., στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού. Ο Μιχάλης Πελεκάνος, με κατάκτηση Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και με αγωνιστικές παραστάσεις σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα εκτός από αίγλη, προσφέρει εμπειρία, παράδειγμα προς μίμηση και σίγουρα μία άκρως αξιόπιστη λύση στα χέρια του Παναγιώτη Νάνη. Στη συνέντευξη που παραχώρηση, παραδέχθηκε –αν και προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση- ότι ο στόχος του φετινού Γ.Σ.Α. είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος! Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Ερ.: Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στον Αλμυρό για τον Γυμναστικό Σύλλογο;
Απ.: Καταρχήν ο λόγος που ήρθα είναι η φιλία που ανέπτυξα με τον Δήμο Περπερίδη, είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για την ομάδα, το συζήτησε κι ο ίδιος με τους ανθρώπους της ομάδας και τελικά βρήκαμε τη λύση για να έρθω. Μεγάλη η βοήθεια του Γιάννη Μελέτη και Θανάση Μασούρα για να έρθω στον Αλμυρό. Οπότε οι κύριοι λόγοι είναι αυτοί οι τρεις άνθρωποι και τους ευχαριστώ πολύ.

Ερ.: Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος;
Απ.: Οι στόχοι θα είναι αυτοί που θα θέσει ο κόουτς στην αρχή της προετοιμασίας κ αι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είναι νωρίς να μιλάμε για άνοδο. Έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και από την και μετά και εννοείται ότι ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, χωρίς βέβαια αυτό να δημιουργεί κάποιο άγχος στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Αλλά ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, η αλήθεια είναι αυτή.

Ερ.: Είχες παρακολουθήσει την πορεία της ομάδας κατά την περυσινή σεζόν;
Απ.: Είχα παρακολουθήσει κάποια ματς από τον ιανουάριο και μετά που είχαμε κάνει μία πρώτη κουβέντα με τον Δήμο Περπερίδη για να δω το ρόστερ της ομάδας και τα παιδιά. Κάνοντας προπονήσεις τον τελευταίο μήνα, διαπίστωσα ότι είναι οικογενειακό το κλίμα και γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον κόουτς Νάνη, με τον οποίο είχαμε βρεθεί στις μικρότερες Εθνικές ομάδες και τον γνώριζα προσωπικά και είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος και φαίνεται η δουλειά που έχει κάνει. Θα προσπαθήσω να μεταδώσω στους συμπαίκτες μου τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου και πως πρέπει να αντιμετωπίζουν καταστάσεις τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ. Είμαι εδώ για όλα τα παιδιά να τα βοηθήσω σε ότι χρειαστούν.

Ερ.: Πώς σου φαίνεται η πόλη του Αλμυρού;
Απ.: Μένω στον Αλμυρό, έχω εγκατασταθεί εδώ, είναι ήρεμα, κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ. Με τη βοήθεια του Δήμου Περπερίδη, είμαι εδώ σήμερα κι αν δεν ήταν αυτός, δεν θα προχωρούσε η μεταγραφή μου στον Γ.Σ.Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.