“Μικροενοχλήσεις” για τρεις στη Νίκη

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου στο “Π. Μαγουλάς”, με τρεις ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη να μη συμμετέχουν στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, εξαιτίας ορισμένων μικροπροβλημάτων.

Συγκεκριμένα, απών από το χθεσινό πρόγραμμα ήταν ο Κώστας Τσιουρέλης, ο οποίος λόγω στομαχικών διαταραχών, δε μπόρεσε να παρευρεθεί στο γήπεδο με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός εξασφάλισε το ρεπό του, ύστερα από συνεννόηση με τους ιθύνοντες της ομάδας, και επισκέφθηκε ιατρό, προκειμένου να ελέγξει τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Όπως φάνηκε, δεν υπήρχε κάτι σοβαρό, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις, ίσως και σήμερα.

Από την άλλη, μικροενοχλήσεις και σημάδια κόπωσης παρουσίασαν οι Νίκος Σφονδυλιάς και Κλεβί Κόλα, οι οποίοι προπονήθηκαν χθες το απόγευμα ατομικά. Η κατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών δεν είναι σοβαρή και όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψουν κανονικά στο πρόγραμμα προονήσεων, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Παράλληλα, στα μεταγραφικά, ενδέχεται να “τελείωσει” σήμερα η μεταγραφή του Μάριου Παπαδόπουλου στους κυανόλευκους. Ο μεσοεπιθετικός, πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη τα τελευταία δύο 24ωρα, με τον παίκτη να υπογράφει, ενδεχομένως σήμερα το ιδιωτικό συμφωνητικό του και να ανακοινώνεται από τον πρόεδρο της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου του συλλόγου, Σάκη Τζήμα. Νεότερα για την υπόθεση θα υπάρξουν από ώρα σε ώρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.