Μιλά με τον αδερφό του Πογκμπά ο Άρης

Ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φλορεντίν Πογκμπά, τον αδερφό του διάσημου Πολ Πογκμπά, για τον επιπλέον στόπερ που ζήτησε ο Πάκο Ερέρα.

Ο Ισπανός προπονητής έχει εμπεριστατωμένη άποψη για τον υψηλόσωμο 28χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στη δεύτερη ομάδα της Θέλτα, για να ακολουθήσει μια διετία στη Σεντάν. Με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας μέτρησε 45 αγώνες, ενώ το 2012 μεταγράφηκε στην Σεντ Ετιέν υπογράφοντας εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά από ετήσιο δανεισμό στη Σεντάν και μια ακόμη γεμάτη χρονιά με 34 παιχνίδια, επέστρεψε στην Σεντ Ετιέν δίχως να καταφέρει να αποκτήσει βασικό ρόλο παίζοντας συνολικά σε 66 αγώνες και προς αυτήν την κατεύθυνση έπαιξε ρόλο κι ένας σοβαρός τραυματισμός.

Τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Γκεντσερμπιρλιγκί, αλλά η καριέρα του στην τουρκική ομάδα είχε άδοξο τέλος. Για την ακρίβεια, στις 6 Μαΐου, λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Αντάλιασπορ αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, ο αρχηγός της ομάδας Αχμέτ Ογκούζ δεν το δέχθηκε και οι δύο άνδρες κόντεψαν να έρθουν στα χέρια!

Πάντως, στον Άρη δεν έχει εγκαταλειφθεί και η ιδέα του Μανώλη Μπέρτου. Η περίπτωση του 29χρονου στόπερ παραμένει στο τραπέζι των συζητήσεων λόγω της ευχέρειάς του να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.