Μίλησε για αγορά Ξάνθης και Παναιτωλικού από Σαββίδη ο Γεωργίου, αγωγή o ΠΑΟΚ

Ψηλά τον πήχη βάζει ο νέος πρόεδρος του Απόλλωνα, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου.  Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Άρη Ασβεστά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ορισμένους μεταγραφικούς στόχους της Ελαφράς Ταξιαρχίας και έριξε… βόμβα. Και αυτό γιατί υποστήριξε πως θέλει να πάρει τον Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, στον Απόλλωνα όπως και τον Μάρκο Μαρκόφσκι, για να «θωρακίσει» την επίθεση.
«Ψάχνω παίκτες σε συνεργασία με τον Παπαδόπουλο και τον Μανίκα, που θα μπορούν να ανεβάσουν αμέσως την ομάδα. Θέλω να πάρω τον Γκάλο. Σε αυτή την ηλικία πιστεύω πως είναι δύσκολο να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Νομίζω ότι ο Απόλλωνας τού ταιριάζει γάντι. Θέλω να πάρω τον Μαρκόφσκι. Για την κατηγορία μας είναι ταμάμ. Είναι κι αυτός μέσα στους στόχους», ήταν τα λόγια του.

Επίσης ο Γιώργος Γεωργίου αναφέρθηκε σε προτάσεις που είχε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, να αγοράσει ή να εμπλακεί διοικητικά με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο . «Ξέρω ότι του προτάθηκε ή η αγορά ολόκληρης της ΠΑΕ ή να μπει συμπαίκτης σε Πανιώνιο ή Ατρόμητο, αλλά δεν ήθελε, γιατί είναι Απολλωνιστής τρομερός. Ο Μονεμβασιώτης θέλει αμέσως επιστροφή της ομάδας στη Super League. Ψάχνει να βρει 100 στρέμματα στην Αθήνα για να κάνει γήπεδα και βοηθητικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και υποστήριξε πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αγόρασε πέρυσι την Ξάνθη και πριν από περίπου είκοσι ημέρες τον Παναιτωλικό.
«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε», ανέφερε ο Γιώργος Γεωργίου.  Και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποκάλυψε και τον νέο προπονητή του ΟΦΗ, λέγοντας πως αυτός θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας!

Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν να καταθέσει αγωγή, ενώ ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Χρήστος Στούμπος, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο facebook: «Π…ριές λέει πολλές, αλλά όταν έχει θεσμικό ρόλο, οφείλει να είναι πιο σοβαρός», σχολίασε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.