Μίλησε και πάλι η δύναμη της έδρας, 5-2 τον Ατρόμητο Παλαμά ο Θησέας

Η ενδεκάδα του Θησέα
Την καλύτερη επίθεση στον τρίτο όμιλο διαθέτουν οι Αγριώτες

Ο Θησέας απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι στην έδρα του είναι άλλη ομάδα και επικρατώντας με το ευρύ 5-2 του Ατρομήτου Παλαμά πήρε το έκτο του τρίποντο στην Αγριά και έφτασε στους 22 βαθμούς. Μάλιστα οι Αγριώτες αποτελούν την καλύτερη επίθεση του τρίτου ομίλου, αφού έφτασαν στα 25 γκολ, ενώ ο Πιερικός έχει 24 και η Καρίτσα που δε σκόραρε 23.

Η καλή μέρα, λέει η παροιμία, φαίνεται από το πρωί κι αυτό αποδείχθηκε στο εν λόγω παιχνίδι, αφού μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε. Το χτύπησε ο Χρ. Οικονόμου, αλλά ο Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε πήρε ρεβάνς για χάρη του αδερφού του και απέκρουσε στην αριστερή του γωνία, αποσοβώντας το 0-1.

Λίγα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ.  Στο 6’ από παράλληλη σέντρα του Ιωαννίδη και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Παλαμά ο Κώστας Οικονόμου με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 14’ ο Χατζησταμάτης με σουτ εντός περιοχής έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Θησέα, ενώ στο 25’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Βαγγελάκος ξανάβαλε στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους, μειώνοντας σε 2-1 με σουτ που πήγε πρώτα στο εσωτερικό μέρος του δοκαριού και μετά εντός εστίας.

Ωστόσο στο 31’ από πλάγιο άουτ του Κ. Οικονόμου, που ήταν δυνατά εκτελεσμένο, η μπάλα πέρασε από όλον τον κόσμο και προ κενής εστίας ο Βλάχος με πλασέ έγραψε το 3-1. Ο Θησέας έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με τον νεαρό Νιαώτη με ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο 39’ να βρίσκει δίχτυα, ενώ το πρώτο μέρος έληξε με 4-2, αφού στο 42ο λεπτό Κατσιγιάννης νίκησε τον Ντάριο Βαν Ντε Γουΐχε σ’ ένα πολύ πλούσιο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ήταν πιο αποτελεσματικές αμυντικά. Ο Θησέας πάντως βρήκε τον τρόπο να διευρύνει το δείκτη του σκορ. Συγκεκριμένα, το τελικό 5-2 έγινε από τον Βλάχο στο 63’ με σουτ εντός περιοχής έπειτα από σέντρα του Ιωαννίδη.

Ο Θησέας παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Ντάριο Βαν Ντε Γουΐχε,  ενώ στην άμυνα με φόρα από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Μπόρας, Ιωακειμίδης, Ερρίκο Βαν ντε Γουΐχε. Χατζησταμάτης και Κοτζαθανάσης είχαν ρόλο αμυντικού μέσου, ο Οικονόμου ήταν μπροστά τους, έχοντας στα δεξιά του τον Ιωαννίδη και στα αριστερά του τον Πέτση, ενώ φορ ήταν ο Βλάχος.

ΘΗΣΕΑΣ:  Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε, Μπόρας (55’ Παναγιώτου), Ιωακειμίδης, Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε, Νιαώτης, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης (70’ Ζάχος), Οικονόμου (46’ Γαλανόπουλος), Πέτσης, Ιωαννίδης (65’ Λίτσος), Βλάχος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Κούτσικος, Μπασιάκας,  Β. Αντωνίου, Μπαντής, Χ. Οικονόμου, Κατσιγιάννης, Εκίζογλου, Bαγγελάκος,  Π. Ζάγκος, Μίχος, Οικονόμου Γ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.