Μίλησε με Σέττο ο Ολυμπιακός Βόλου

νας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου και ήταν απ’ αυτούς που συζήτησε με τους ερυθρόλευκους, δεχόμενος συγκεκριμένη οικονομική πρόταση ήταν και ο Δημήτρης Σέττος. Ο 25χρονος σέντερ φορ, ο οποίος, ερχόμενος από το Τοπικό της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα από την ομάδα της Μαλεσίνας στον Ρήγα Φεραίο, εντυπωσίασε τα τελευταία δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική, έχοντας απολογισμό 20 γκολ σε 54 ματς, είναι στο στόχαστρο της ομάδας του Μιχάλη Ζιώγα.

Ο δυναμικός παίκτης σκέφτεται αν θα αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε, εξετάζοντας βεβαίως και άλλες που έχει και μάλιστα από νησιωτικές ομάδες σε άλλους ομίλους. Πάντως τυπικά το δελτίο του το έχει ακόμη ο Ρήγας και θα χρειαστεί να διευθετήσει αυτό το ζήτημα σε όποια ομάδα κι αν συνεχίσει την καριέρα του, αφού ξανατονίζουμε πως οι πολύ καλές χρονιές που είχε από το 2015 έως το 2017 έκαναν κάποιες αξιόλογες ομάδες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Βέβαια, μία παράμετρος στην όλη υπόθεση είναι πως ακόμη δεν τελείωσε τη σχολή του στο Πανεπιστήμιο του Βόλου.

Από κει και πέρα, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να μείνει ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι ικανοποιημένος με την πρόταση που του έγινε. Ο 26χρονος επιθετικός χαφ είχε νέα επικοινωνία με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά τελικά δε βρέθηκε, όπως όλα δείχνουν, η χρυσή τομή.

Δοκιμαστικά για παίκτες της ΕΠΣΘ
Επίσης, ειλημμένη απόφαση είναι να γίνουν δοκιμές κάποιων ποδοσφαιριστών από την Α’ ΕΠΣΘ, ώστε, αν περάσουν το τεστ, να μπουν στο ρόστερ της νέας περιόδου ως εναλλακτικές λύσεις. Δύο από τους παίκτες που θα δοκιμαστούν θα είναι ο στόπερ Λευτέρης Γιαουπλάρι και ο ακραίος αμυντικός Αρκάδιος Δημητριάδης από τον Σαρακηνό, με τον δεύτερο να έχει αναδειχθεί από τον Ολυμπιακό.

Θλίψη για τον θάνατο του πατέρα του Β. Κολιτσίδα
Μεγάλη θλίψη προκάλεσε πάντως στις τάξεις της ομάδας ο θάνατος του πατέρα του Βασίλη Κολιτσίδα, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Μάλιστα συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου: “Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Υπεύθυνο των Γραφείων της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, Βασίλη Κολιτσίδα για τον θάνατο του πατέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει”.

Αλλά και οι Austrian boys συλλυπήθηκαν τόσο τον κ. Μποτσιβάλη, που έχασε στενό συγγενή του, όσο και τον κ. Κολιτσίδα: “Το Δ.Σ. των Austrian Boys εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των κ. Μποτσιβάλη και κ. Κολιτσίδα για την ξαφνική απώλεια συγγενών τους”.

Ο ίδιος ο Βασίλης Κολιτσίδας έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Ευχαριστούμε θερμά όλους που με την παρουσία τους, τα λόγια τους, τον πόνο τους και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος για την πρόωρη απώλεια του αγαπημένου μας πατέρα. Τα συναισθήματα αυτά απαλύνουν τον αβάσταχτο πόνο μας και αποτελούν την καθολική αναγνώριση του ακέραιου χαρακτήρα του, καθώς και της αγάπης για την οικογένειά του και τους συνανθρώπους του. Ο πατέρας μας, αν και έφυγε από κοντά μας, άφησε πίσω του παρακαταθήκη το χαμόγελό του, την ανθρωπιά του, τη διάθεση για δημιουργία και τη διακριτική φιλανθρωπία του. Έτσι θα τον θυμούνται για πάντα όλοι οι συγγενείς του, οι φίλοι του, οι συνάδελφοί του και οι συμπολίτες του που τον συνόδευσαν στο απροσδόκητο ταξίδι του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.