«Μίλησε το πάθος, η δύναμη, η καρδιά και το Dna της Νίκης»

Ο εκ των τεχνικών της Νίκης Β., Φάντζιο Μπούις, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ν.Π.Σ. Βόλος και τόνισε ότι η καρδιά και το Dna της ομάδας έφερε την επιτυχία. Αναλυτικά:

«Εμείς κάναμε το αυτονόητο, μίλησε το dna της ομάδας. Ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Μίλησε το πάθος, η δύναμη, η καρδιά της Νίκης. Δεν υπάρχουν οδηγίες.

Πριν το ματς δεν μπορούσε κανείς να μας χαλάσει την ψυχολογία, γιατί ξέρουμε τι δουλειά κάνουμε εμείς οι παίκτες και η διοίκηση. Εμείς κάθε βδομάδα παίζουμε με το σπαθί μας κι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Δεν μπορεί να μας χαλάσει κανείς την ψυχολογία με ψέματα. Μόνο αλήθειες. Κάναμε μία κίνηση σήμερα και φέραμε τον κόσμο κοντά. Θέλουμε να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος και θα κάνουμε τα πάντα να τον κρατήσουμε. Τους ευχαριστούμε, γιατί ήταν πολλοί σήμερα.

Στη συνέχεια υπήρξε μία έκρηξη του Βέλγου προπονητή, που ξέσπασε κατά δικαίων και αδίκων, με αφορμή ερώτηση αν έχει άποψη για τις επίμαχες φάσεις που η Νίκη ζητά πέναλτι στον Γιάκοβλεφ και την αποβολή του Μπάιριτς:

«Έτσι έκρινε ο διαιτητής. Πλέον δεν εκφράζουμε άποψη, γιατί μόνο κριτική δεχόμαστε. Από την πρώτη ημέρα που είμαστε εδώ, μόνο κριτική δεχόμαστε. Έχετε (;;;;;) κάνει μία σούπερ ομάδα την άλλη και εμείς είμαστε για … μπάτσες. Είναι πρώτη φορά έτσι οργανωμένη η Νίκη, έχουμε μία ομάδα που πάει για άνοδο, αλλά αυτός δεν είναι ο πρώτος στόχος. Δε χαλάει σε μία μέρα αυτή η ομάδα. Ούτε θα φύγω εγώ, ούτε θα φύγει ο Στέφανος (σ.σ. Ξηροφώτος) ούτε μαλώνουμε. Αυτό περιμένετε όλοι (;;;;;;;;). Δεν κάνει ο Μπούις, δεν κάνει ο Στέφανος, δεν κάνει ο Τζιώρας… Κρύβετε (;;;;;;) την αλήθεια. Για ποιο λόγο; Πηγαίνετε με την ομάδα που δουλεύει σωστά», είπε ο Βέλγος προπονητής, με το ερώτημα βεβαίως να είναι σε ποιους απευθύνεται. Πάντως οφείλει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και να μην είναι τόσο αφοριστικός, διευκρινίζοντας για ποιους μιλά.

Τέλος για τα ντέρμπι είπε: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς, τα ντέρμπι είναι τα εύκολα για μας. Τα δύσκολα είναι όταν πάμε σε ομάδες μικρότερες, γιατί δεν ξέρουμε τις μας περιμένει αγωνιστικά κι όχι μόνο».

Φεράντο: «Δε θα μας επηρεάσει ψυχολογικά»
Ο Χουάν Φεράντο από τη μεριά του Ν.Π.Σ. τόνισε: «Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος στο μαν του μαν. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε περισσότερους επιθετικούς, αλλά είχαμε πρόβλημα στην πρώτη πάσα και στο επιθετικό τρανσίσιον. Στο τέλος ήταν δύσκολο, γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Σε τέσσερις μήνες χάσαμε ένα ματς. Δε νομίζω ότι θα μας επηρεάσει ψυχολογικά, γιατί στο ποδόσφαιρο είναι και η ήττα. Η Νίκη είχε δύο-τρεις παίκτες με ποιότητα. Όλοι απ’ αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε το παιχνίδι στο Μαρτίνο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και ακολουθούμε το πρόγραμμα της Νίκης. Τα ίδια ματς θα παίξουμε όλοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.