Μίλησε το συναίσθημα και ο Τζώρτζης Τσάτσος επέστρεψε στη Δήμητρα

O Τζώρτζης Τσάτσος με τον πρόεδρο της Δήμητρας, Δημήτρη Στεφάνη

Ο Τζώρτζης Τσάτσος ανακοινώθηκε από τη Δήμητρα ως νέος προπονητής τερματοφυλάκων, πόστο που είχε και στη χρονιά που η ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια στην Α’ ΕΠΣΘ και στην επόμενη στην πρώτη από τις δύο σεζόν στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα, θα είναι και βοηθός του προπονητή Νίκου Βούλγαρη.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Μια ομάδα εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές χρειάζεται και ανθρώπους σε καίρια πόστα που να είναι γνώστες του ποδοσφαίρου!

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσάτσο, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας, για να βοηθήσει από το πόστο του βοηθού προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων!

Καλώς ήρθες Γιώργο!»

Ο 50χρονος προπονητής μίλησε στο magnesiasports για την επιστροφή στην ομάδα της «καρδιάς» του:

Αρχικά ρωτήθηκε για τον λόγο επιστροφής του στη Δήμητρα: «Καταρχάς, θέλω να πω ότι υπήρξαν  προτάσεις συνεργασίας από ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και καθεμία από αυτές με τιμά ιδιαίτερα.

Στην απόφαση να  επιστρέψω τη δεδομένη στιγμή στη Δήμητρα, σίγουρα υπερίσχυσε και μίλησε το συναίσθημα.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και προσωπικά τον Δημήτρη Στεφάνη για την «ψήφο εμπιστοσύνης».

Στη συνέχεια του ζητήσαμε να σχολιάσει την επικείμενη συνεργασία του με τον προπονητή Νίκο Βούλγαρη: «Με τον Νίκο έχουμε συνυπάρξει στη Δήμητρα από την εποχή που διετέλεσα γενικός αρχηγός και εκείνος ποδοσφαιριστής.

Επίσης, συνεργαστήκαμε ως μέλη του προπονητικού τιμ, με επικεφαλής τον Μιχάλη Ανδρωνά με τα γνωστά επιτυχή αποτελέσματα.

Είναι δουλευταράς, πανέξυπνος, έχει γνώσεις  και  «καθαρό» πλάνο, χωρίς να σε μπερδεύει με αυτά που σου ζητάει. Η άνοδος που κερδήθηκε, στην πρώτη του κιόλας, προπονητική χρονιά, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τα επόμενα χρόνια θα είναι, σίγουρα, ανάμεσα στους  προπονητές της νέας γενιάς που θα διακριθούν ιδιαίτερα».

Σε ό,τι αφορά τη θητεία του τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Αίαντα Σούρπης και τη συνεργασία με τον Μιχάλη Ανδρωνά τόνισε: «Η διετία που πέρασε ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Στον Αίαντα Σούρπης κλήθηκα να δουλέψω με τους τερματοφύλακες και σε ένα μεγάλο βαθμό γνώριζα τι έπρεπε να γίνει, ώστε να παρουσιαστεί έργο.

Ξαφνικά όμως εμφανίστηκε νέα πρόκληση. Η δημιουργία της Ακαδημίας! Ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε πάνω σε λευκό χαρτί, χτίσαμε τα τμήματα υποδομής, κυριολεκτικά από το μηδέν!

Δύσκολο εγχείρημα, αφιερώσαμε πολλές ώρες, πηγαινοερχόμουν  επτά φορές την εβδομάδα, καταθέσαμε ψυχή, αλλά το στοίχημα κερδήθηκε.

Τα αποτελέσματα, πιστεύω, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω να βρίσκομαι και τρίτη σεζόν στην Ακαδημία, είναι κάτι που θα συζητήσουμε στο εγγύς μέλλον.

Όπως και να έχει, πέρασα και τις δύο σεζόν φανταστικά.

Εύχομαι από καρδιάς στον σύλλογο του Αίαντα κάθε επιτυχία!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.