Μίλτος Ζιάκας: “Ρήγας είσαι, σας ευχαριστώ”

Αποχώρησε από τον Ρήγα Φεραίο ο προπονητής, Μίλτος Ζιάκας, και σε ευχαριστήρια δήλωσή του τονίζει τα εξής:

“Σε εύλογο χρονικό διάστημα ενημέρωσα τη διοίκηση της ομάδας του Ρήγα Φεραίου, με την οποία είχα μια άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, για την αποχώρηση μου από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο, κ. Γιάννη Μπαλαμώτη, τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Γιάτσιο, τους ανθρώπους της διοίκησης που από τα μέσα του Νοέμβρη μου έκαναν την τιμή να μου αναθέσουν τις τύχες της ομάδας, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Στα πρόσωπα των προαναφερθέντων γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους.

Τον γενικό αρχηγό κύριο Χρήστο Τρίγκα για το ήθος του και τη στήριξη στο πρόσωπό μου σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας, στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλό του Ρήγα.

Τον ξεχωριστό κόσμο του Ρήγα που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό μου.

Στους παίκτες και τους αρχηγούς της ομάδας, με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά.

Άφησα τελευταίους ανθρώπους όπως τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Αλεξίου, αυτούς με τους οποίους είχα καθημερινή συναναστροφή, Αντώνη Ντόβα, Γιάννη Σιουμουρέκη, Θανάση Σπαθή, Βασίλη Τσουμπέκο, Αχιλλέα Καρασμάνογλου, και τον φροντιστή της ομάδας Ζήση Μπαταβάνο… Η βοήθεια σας ήταν μεγάλη για εμένα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Με τιμή,

ΖΙΑΚΑΣ ΜΙΛΤΟΣ

ΡΗΓΑΣ ΕΙΣΑΙ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ … ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ…”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.