«Μηνιάτικο» έξι εκ. ευρώ, δίνει η Αλ Νασρ στον CR7

Η μοναδική ποδοσφαιρική είδηση, εκτός Μουντιάλ, που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, ήταν η λύση της συνεργασίας, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο διάσημος Πορτογάλος, είναι επικεντρωμένος στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, ωστόσο, όπως είναι φυσιολογικό, εξετάζει και κάθε πιθανή προοπτική για το μέλλον του σε συλλογικό επίπεδο.

Το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ, δεν είναι πρόσφατο και ο σαουδαραβικός σύλλογος φαίνεται πιό αποφασισμένος από ποτέ, προκειμένου να προσελκύσει τον πεντάκις κάτοχο της «Χρυσής Μπάλα». Σύμφωνα με πηγές κοντά στην διοίκηση της Αλ Νασρ, που μετέδωσε το CBS, οι ηγέτες του συλλόγου στην αραβική χερσόνησο, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, για να αποκτήσουν τον CR7.

Στο πλαίσιο αυτό, οι σχετικές πληροφορίες, κάνουν λόγο για πρόταση έως και 225 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 216 εκατ. ευρώ) για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Κάτι που σημαίνει, ότι ο Ρονάλντο, θα εισπράττει σε ετήσια βάση 72 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή, έξι εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα!

Πλέον, η… μπάλα είναι στο «γήπεδο» του Κριστιάνο Ρονάλντο και των εκπροσώπων του και το μόνο που λείπει, είναι η συμφωνία και η τελική απόφαση του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί και να επισημοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες ή και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που πρόσκεινται στους διοικούντες την Αλ Νασρ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.