Μήνυση κατά Μανούχου-Σιδηρόπουλου κατέθεσε ο Αχ. Μπέος

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, έχοντας γνωστοποιήσει ήδη τη σχετική πρόθεσή του από την περασμένη Κυριακή, κατέθεσε σήμερα μήνυση στην Εισαγγελία Βόλου, τόσο στον διαιτητή της αναμέτρησης του ΝΠΣ Βόλος με τον Παναθηναϊκό Μανούχο, όσο και στον διαιτητή VAR Σιδηρόπουλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος στη μήνυσή του ζητάει την ποινική δίωξη τόσο των Μανούχου- Σιδηρόπουλου όσο και κατά παντός συνεργού ή αυτουργού προκύψει στο μέλλον, για απάτη, στοιχηματική απάτη, δωροδοκία και δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Την ίδια στιγμή, ζητάει η μήνυσή του αυτή να συσχετιστεί με τη δικογραφία των χειραγωγημένων αγώνων που εκκρεμεί στην Εισαγγελία Αθηνών.

Άλλωστε, μετά τον αγώνα του ΝΠΣ Βόλος με τον Παναθηναϊκό, ο Δήμαρχος Βόλου σε τοποθέτησή του επεσήμανε τα εξής: «Δυστυχώς επιστρέφουμε το ποδόσφαιρο στην εποχή του Σπανέα και του Δημητρόπουλου και το χειρότερο είναι ότι η αλλοίωση των αποτελεσμάτων σε αγώνες έχει να κάνει και με τον στοιχηματισμό.

Μετά τον αγώνα και μετά από αυτό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ που δεν θα σφύριζε ούτε ο Αλαφούζος θα υποβάλλω μήνυση κατά του διαιτητή του αγώνα.

Είναι ντροπή για την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, αλλά και κυρίως γι αυτό το νέο διαιτητή που αμαυρώνει το όνομά του με τέτοιες διαιτησίες! Και ντροπή στον Σιδηρόπουλο που υποτίθεται ελέγχει από το VAR»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.