Μιράντα: «Να νιώθω ένα με τον κόσμο»

Μίνι συνέντευξη παραχώρησε ο άσος της Νίκης

Δηλώσεις στη σελίδα superleague_hub.gr έκανε ο άσος της Νίκης Χοσέτε Μιράντα, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 1 και πως του αρέσει να νιώθει «ένα» με τον κόσμο της Νίκης.

Αναλυτικά:

Πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση από την Ισπανία για την Ελλάδα;

«Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση. Έφευγα εκτός Ισπανίας για πρώτη φορά. Είναι δύσκολο να είσαι μακριά οπό τους οικείους σου, για να παίξεις στο εξωτερικό. Ευτυχώς, είχα στήριξη από τους δικούς μου και η υποδοχή οπό την Νίκη με έκανε να νιώσω σου το σπίτι μου».

Πώς είναι να αγωνίζεστε σε δύο διαφορετικά γήπεδα με τη Νίκη φέτος;

«Δεν είναι το καλύτερο να αλλάζεις γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Αλλά για εμένα δεν αποτελεί δικαιολογία, προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε φορά».

Τι στόχο έχεις για φέτος και γενικά για την καριέρα σου;

«Ο στόχος μου είναι να είμαι περήφανος με του εαυτό μου και να μεγαλώσω ως παίκτης. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμένα. Γενικότερα ο στόχος μου είναι να αγωνιστώ στη Superleague 1. Είναι όνειρο γιο εμένα να δείξω σε όλον τον κόσμο το ταλέντο μου, αρκεί να βρεθεί η ευκαιρία».

Η αγαπημένη στιγμή με τη φανέλα της Νίκης Βόλου ως τώρα;

«Δεν έχω μια στιγμή. Κάθε στιγμή, κάθε νίκη, η στήριξη από τον κόσμο είναι σπουδαία πράγματα. Μου αρέσει πραγματικά να νιώθω ότι είμαι «ένα» με τον κόσμο και τους ευχαριστώ για τη διαρκή στήριξή τους».

Οι διαφορές Ελλάδας και Ισπανίας;

«Δεν έχουν και τόσες πολλές, αν εξαιρέσει κανείς τη γλώσσα. Είναι αρκετά παρόμοιες οπό τη στιγμή που είναι κα οι δύο χώρες της Μεσογείου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.