Μνημόσυνο στη μνήμη παραγόντων, αθλητών, προπονητών και φιλάθλων του Ολυμπιακού

Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου , στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι , θα τελεσθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 09.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Νέα Δημητριάδα , μνημόσυνο στην μνήμη όλων των παραγόντων, αθλητών, προπονητών και φιλάθλων του Συλλόγου μας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση « Η παρουσία στο μνημόσυνο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον Ολυμπιακό Βόλου και αποδεικνύει την αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά για την νεολαία της πόλης μας.
Παρακαλούνται οι συγγενείς όσων έχουν υπηρετήσει από διάφορες θέσεις τον Ολυμπιακό Βόλου να παραστούν στο μνημόσυνο και εάν είναι δυνατόν να προσκομίσουν μια φωτογραφία σε κορνίζα του αγαπημένου προσώπου που έχασαν.
Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι και φίλοι του Συλλόγου να παραστούν στο εν λόγω μνημόσυνο , τιμώντας με τον τρόπο αυτό , όλους αυτούς που στα 80 χρόνια αγώνων και κοινωνικής προσφοράς , της μεγαλύτερης ομάδας του Βόλου , τίμησαν με την παρουσία τους , στους αγωνιστικούς χώρους και στην κοινωνία , το όνομα και την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.