«Μόνο η πρόταση που θα εγκρίνει το Δ.Σ. θα πάει στη Γ.Σ.»

Στις αιτιάσεις που ακούει για το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκε ακόμη το πλάνο για την ποδοσφαιρική Νίκη και στη νέα ανακοίνωση Θ. Τζήμα, στην οποία αναφέρει πως θα διεκδικήσει στη Γ.Σ. να του ανατεθεί ξανά η διοίκηση της ομάδας, απάντησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, μιλώντας στο Blue Heart.

Αυτό που ξεχώρισε από τα λόγια του είναι ότι ορισμένοι θέλουν να “τρυπήσουν” το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ώστε να σταματήσουν κάποια άτομα, που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά, να ασχολούνται με τη Νίκη και πως μόνο η πρόταση που θα εγκρίνει το Δ.Σ. για το ποδόσφαιρο θα τεθεί προς ψήφιση στη Γ.Σ., κάνοντας σαφές ότι ο κ. Τζήμας πρέπει να καταθέσει φάκελο στο διοικητικό συμβούλιο και πως δεν μπορεί να πάει μόνος του στη Γ.Σ.

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports
Αρχικά δήλωσε:

«Στην πρώτη συνάντηση του νέου Δ.Σ. είχα πει στα καινούρια μέλη ότι πρέπει ν’ αλλάξουν στομάχι, να κλείσουν τα αυτιά και να προχωρήσουν. Επειδή κατά 80% το Δ.Σ. είναι νέα άτομα, σίγουρα θα νιώθουν πολύ μεγαλύτερη πίεση απ’ ό,τι οι παλαιότεροι, γιατί αυτοί δέχονται μονίμως πίεση.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους έγιναν εκλογές του Ερασιτέχνη κι όχι του ποδοσφαιρικού τμήματος. Άρα ο κόσμος έπρεπε να αποφασίσει ποιοι άνθρωποι θα ηγηθούν των τμημάτων. Δεν ήταν εκλογές ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι εκλογές έγιναν για τον σύλλογο, γιατί κάποιοι έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Ο κόσμος κλήθηκε στις εκλογές, για να ψηφίσει για τον σύλλογο.

Όσον αφορά αυτήν την περιβόητη ημερομηνία 15 Μαΐου, καθώς το έχουν κάνει μερικοί καραμέλα τις τελευταίες μέρες, το παίρνω πάνω μου. Είχα πει 15-20 Μαΐου (σ.σ. ο Στέργιος Φάτσης είχε δηλώσει ότι μέχρι τότε θα είχε παρουσιαστεί το πλάνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της νέας χρονιάς). Είναι το μοναδικό που μου καταλογίζουν. Πιάνονται από κάτι μόνο και μόνο να δημιουργήσουν πρόβλημα. Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε κάποιοι για διοίκηση Πρωτοδικείου. Ποιοι; Να διαλύσω εγώ τον Σύλλογο; Να φύγει ο Φάτσης, να φύγει ο Παρασκευόπουλος, να φύγει ο Καπουρνιώτης, να φύγει ο Βενέτης από το πόλο, να φύγουν όλοι; Για το καλό του συλλόγου το ζητάνε αυτό; Εγώ δε μένω σ’ αυτά που ακούω στο ραδιόφωνο. Μένω σε 10-15 άτομα, που με παίρνουν στο ραδιόφωνο και μου λένε “μη μασάς, προχώρα”. Και με παίρνουν πολύ σοβαροί Νικιώτες, που δε βγαίνουν στο ραδιόφωνο ποτέ.

Εμένα αυτοί οι άνθρωποι μου δίνουν δύναμη κι αυτό το συγκεκριμένο Δ.Σ. μου δίνει δύναμη. Τα υπόλοιπα δε με επηρεάζουν καθόλου και ζητάω απ’ όλο το Δ.Σ. να μην επηρεάζεται από κανέναν. Έχουμε ένα πολύ σοβαρό Δ.Σ. και θα σταματήσουμε να μιλάμε και θα μιλάμε με πράξεις. Από τα λόγια έχει τρελαθεί ο κόσμος και θα δείξουμε μία άλλη τακτική. Ο Νικιώτης θέλει δύο πράγματα: διαφάνεια και αλήθεια. Θα προσπαθήσουμε να του τα δώσουμε και τα δύο. Αυτός είναι ο στόχος και μ’ αυτόν θα πορευθούμε. Δε θα απογοητεύσουμε με το ζόρι τον κόσμο, που θέλει να έρθει κοντά στην ομάδα και θέλει να τη βοηθήσει οικονομικά.

Υπάρχουν άτομα που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για την ομάδα, αλλά δε βγαίνουν να γίνουν μαϊντανοί στα ραδιόφωνα. Αυτό δεν είναι επίπεδο συλλόγου. Με πήραν τηλέφωνο το πρωί της Τετάρτης από τη Γ.Γ.Α. και μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον φάκελο που καταθέσαμε. Ήταν ο καλύτερος φάκελος που κατέθεσε σωματείο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού».

Ειδικότερα για τη νέα ανακοίνωση Θ. Τζήμα ότι θέλει να διοικήσει την ποδοσφαιρική Νίκη και τη νέα χρονιά και πως θα κάνει πρόταση στη Γ.Σ., ο κ. Φάτσης επισήμανε: «Ήρθαν 200 άνθρωποι και ψήφισαν ένα Διοικητικό Συμβούλιο. Ο κ. Τζήμας ίσως νομίζει ότι στη Γ.Σ. ήταν άλλοι Νικιώτες. Ο κ. Τζήμας λέει να αποφασίσει ο κόσμος της Νίκης. Ποιος είναι ο κόσμος της Νίκης; Στη Γ.Σ. δεν ήταν ο κόσμος της Νίκης;

Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο Τζήμα. Θέλει να καταθέσει πρόταση; Να έρθει. Δεν μπορεί να λέει ότι δεν αναγνωρίζει το Δ.Σ. και ότι θα πάει στη Γ.Σ. Και θα ζητήσει εκεί τι; Ποιος θα υπογράψει για τον Τζήμα να κάνει την επόμενη κίνηση στην ομάδα, αφού δεν αναγνωρίζει τίποτα; Αν θέλει να καταθέσει πρόταση, να το κάνει όπως ακριβώς το εξαγγείλαμε. Να έρθει μέχρι τις 29 Μαΐου να καταθέσει ένα φάκελο να τον μελετήσουμε. Απλά είναι τα πράγματα για τον Τζήμα και τον κάθε Τζήμα.

Η ανακοίνωσή μας δείχνει το στίγμα της σοβαρότητας του Δ.Σ. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ και δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν. Έχω πει στα μέλη του Δ.Σ. ότι θα προσπαθήσουν να μας “τρυπήσουν”. Και μένα ή τον Παρασκευόπουλο ή τον Κολόζο δεν μπορούν να μας τρυπήσουν. Θα προσπαθήσουν να το κάνουν στα νέα παιδιά του Δ.Σ., για να δημιουργήσουν πρόβλημα και ειδικά στα παιδιά, που θέλουν να βοηθήσουν και οικονομικά τη Νίκη. Κάποιοι κάνουν το λάθος και αναφέρουν και ονόματα στα Μ.Μ.Ε. Αυτό είναι τραγικό, γιατί είναι σαν να λένε “μην ασχολείσαι με τη Νίκη, φύγε”. Οι 15 του Δ.Σ. δώσαμε τα χέρια να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον σύλλογο. Η Νίκη δεν πρέπει να λέγεται ότι είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να το αποδείξει κιόλας. Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Όσες προτάσεις και να υπάρχουν μέχρι τις 29 Μαΐου, η μία που θα μπει σε ψηφοφορία στη Γ.Σ. θα είναι αυτή που θα εγκρίνουμε εμείς. Μπορεί να μην την ψηφίσει ο κόσμος, αλλά θα πέσει στο τραπέζι. Έχουμε ηθική υποχρέωση προς τον εαυτό μας. Και μία και μοναδική πρόταση να είναι, πάλι θα τη φέρουμε στη Γ.Σ., γιατί θέλουμε να βγει πιο δυνατή αυτή η πρόταση».

Να τονιστεί επίσης ότι την Τετάρτη ο κ. Φάτσης είχε ενημερώσει τον κόσμο της Νίκης στο Blue Heart ότι κατατέθηκε έγγραφο αίτημα, ώστε να έχει η ομάδα έδρα για την επόμενη περίοδο το Πανθεσσαλικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.