Μόνο με τρίποντο θέλει να γίνει αφεντικό για τον τίτλο ο Ολυμπιακός Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος έχει κερδίσει τη Νίκη στο Κύπελλο ΕΠΣΘ με 3-2 και έχει αποσπάσει λευκή ισοπαλία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ως φιλοξενούμενος. Την Κυριακή ως γηπεδούχος ξέρει ότι, για να γίνει αφεντικό για τον τίτλο, χρειάζεται μόνο το τρίποντο απέναντι στην αιώνια αντίπαλό του, Νίκη, η οποία βρίσκεται τρεις πόντους μπροστά και αν την κερδίσει τη φτάνει στη βαθμολογία και υπερτερεί σε σχέση μ’ αυτήν στην ισοβαθμία. Από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι δε θα εξαρτώνται από κανέναν, παρά μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα.

Το θετικό για τον Περικλή Αμανατίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει για ένα ακόμη ματς πρόβλημα τιμωρίας ή τραυματισμού και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, άρα και τις περισσότερες δυνατόν επιλογές για τον καλύτερο καταρτισμό της ενδεκάδας.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι και το πρώτο για τον Βαγγέλη Μάντζιο στο Πανθεσσαλικό, αφού σε εκείνο με τον Θησέα λόγω ενός μικρού προβλήματος τραυματισμού έμεινε εκτός δεκαοκτάδας, έχοντας αγωνιστεί μόνο στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Πιερικό και Στυλίδα. Φίλαθλοι, συμπαίκτες και τεχνική ηγεσία περιμένουν απ’ αυτόν να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να κάνει και πάλι τη διαφορά.

Από την άλλη άπαντες γνωρίζουν ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι αυτό που θα μετρήσει θα είναι η ψυχή και η θέληση του συνόλου κι αυτά τα στοιχεία θέλουν να δείξουν πρώτα απ’ όλα.  Φυσικά, δεν υπάρχει κανείς που να μη έχει κατανοήσει την ιδιαιτερότητα ενός τέτοιου παιχνιδιού, που αυτή τη φορά δεν είναι μόνο για το γόητρο, αλλά και κρίνει πάρα πολλά για τη συνέχεια και τον στόχο μίας ολόκληρης χρονιάς.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους με ηρεμία προετοιμάζονται γι’ αυτό το ματς, για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αναστρέψουν τα αρνητικά βαθμολογικά δεδομένα, που δημιούργησε η ήττα από τα Μετέωρα. Την Τετάρτη (13/2) η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού κι όχι στο βοηθητικό του ΕΑΚ, αφού εκεί θα πήγαινε η ομάδα, μόνο αν έβρεχε.

Επιθυμία όλων είναι φυσικά να έρθει την Κυριακή όσο περισσότερος κόσμος γίνεται, γιατί πραγματικά τον έχουν ανάγκη και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.