Μόνο μπάσκετ αλλά και μόνο Νίκη για τον Δημήτρη Κανούλη

Σιγά μην άντεχε παραπάνω ο Δημήτρης Κανούλης μακριά από τη Νίκη Βόλου, μετά την περσινή παραίτησή του από το πόστο του γενικού αρχηγού των «κυανόλευκων». Ήταν νομοτελειακά σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφε, και αυτό τελικά έγινε!

Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της η ΔΕ της Νίκης Βόλου: «Ο Δημήτρης Κανούλης, επιστρέφει στον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, για να πλαισιώσει στον πάγκο τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας μας, Απόστολο Κουτίνα».

«Μόνο μπάσκετ» είναι η υπογραφή του Δημήτρη Κανούλη σε κάθε διαδικτυακό του κείμενο, και για μία ακόμη φορά του ταιριάζει γάντι και το… «μόνο Νίκη»!

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι εσχάτως επέστρεψε και στην ενεργό δράση(!) αφού αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με την ΑΕΒ Διμηνίου!

Σε ανάρτησή του εξάλλου ο Δημήτρης Κανούλης σημειώνει για την επιστροφή του στη Νίκη: «Βρεθήκαμε με τον πρόεδρο, τα είπαμε, τα συζητήσαμε και αυτήν τη στιγμή πρέπει να γυρίσω να βοηθήσω. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι γενικός αρχηγός σε αυτήν την ομάδα, και επειδή είναι η δεύτερη φορά που θα το κάνω πρέπει να το κάνω και ακόμη καλύτερα. Είχα δώσει τον λόγο μου στον εαυτό μου ότι για φέτος δεν θα ασχοληθώ, αλλά σ’ έναν τέτοιον άνθρωπο και σ’ όλον αυτόν τον κόσμο που μας στήριξε όλον αυτόν τον καιρό, δεν μπορώ να μείνω άλλο απλός θεατής στην κερκίδα.

Πρόεδρε γύρισα από την παραλία.  Πάμε να το ξανακάνουμε όπως ήταν πριν! Ευχαριστώ όλους στην ομάδα γιατί ξέρω ότι και πριν και τώρα ήμασταν πάντα μια οικογένεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.