Μόνο νίκη, το σύνθημα στον Θησέα, που υποδέχεται την Ποταμιά

Τον νεοφώτιστο Α.Ο. Ποταμιάς από την Ευρυτανία υποδέχεται στο γήπεδο της Αγριάς ο Θησέας την Κυριακή στις 16.00 και μετά από την ήττα από τον Πιερικό εντός έδρας και την ισοπαλία με τα Σέλλανα εκτός, το σύνθημα είναι «μόνο νίκη».

Το παιχνίδι κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα είναι απ’ αυτά που οι τρεις βαθμοί είναι υπεραπαραίτητοι, με τον Λάκη Μπακάλη να μην έχει ουσιαστικά προβλήματα, εκτός από τον μακροχρόνια απόντα Δημητριάδη. Οι παίκτες που μπορεί να στηριχθεί είναι οι Κεφαλάς, Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε, Ιακωβίδης, Ιωαννίδης, Νιαώτης, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Ζάχος, Πέτσης, Ζαχαράκης, Σιώμος, Βλάχος, Παναγιώτου.

Η Ποταμιά, που πήρε ένα βαθμό κι αυτή μέχρι τώρα, όπως και ο Θησέας, έχει προπονητή τον Γιάννη Φλωράκη και «άγγιξε» την πρώτη της νίκη στην κατηγορία απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου, δεχόμενη την ισοφάριση στο 88ο λεπτό, την προηγούμενη βδομάδα, ενώ τώρα βάζει στόχο να κερδίσει κάτι από το ματς της Αγριάς. Εκτός δράσης είναι ο τραυματίας Βασίλης Παρασκευόπουλος και στην αποστολή που θα αναχωρήσει από το Καρπενήσι το πρωί της Κυριακής θα είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Καλύβας Γ., Αθανασόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Λέρης, Νούλας, Κατσαρής, Ρόμαν, Γενιτσαρόπουλος, Μπουμπουρής, Σταμούλης, Χρυσικός, Γιαννακόπουλος, Καλύβας Τ., Μισύρης, Μπίκας και Ζαραβέλης, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η παρουσία των Ζαλοκώστα Δ. και Ηλιάδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.