Μόνο θέμα ετοιμότητας με Σαχινίδη

Ο Σαχινίδης

Ο Σάββας είναι ο μοναδικός δεδομένος απών για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β. με τον Α.Ο. Σελλάνων εκτός έδρας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, με τον δεξιό μπακ της ομάδας να συνεχίζει τις θεραπείες για τη θλάση που έχει υποστεί.

Ο Βασίλης Σαχινίδης από την πλευρά του έχει αποθεραπευθεί και έχει ανεβάσει ρυθμούς. Το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι θέμα τεχνικής ηγεσίας και κατά πόσο κρίνει ότι είναι έτοιμος, αφού έχει χάσει έδαφος όλο αυτόν τον καιρό, δηλαδή από τις 7 Οκτώβρη που τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς με τα Μετέωρα, μέχρι και τώρα.

Σε ό,τι αφορά τον τρίτο απόντα απ’ το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας την προηγούμενη αγωνιστική, Αστέριο Γιακουμή, όλα δείχνουν ότι τίθεται στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν με τα Σέλλανα να έχουν και τη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων τους, που ήδη έχουν κινητοποιηθεί και θέλουν να εκδράμουν μαζικά για το Προάστιο, για να βάψουν κόκκινη την έδρα της καρδιτσιώτικης ομάδας.

Την Τετάρτη, τέλος, έγινε η συνάντηση, για την οποία είχε γράψει το magnesiasports, μεταξύ αντιπροσωπείας της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου στην Αθήνα και του υπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για το θέμα του ΕΑΚ και της αναβάθμισής του, ώστε να καταστεί και πάλι λειτουργικό και ο Ολυμπιακός Βόλου να επιστρέψει στη φυσική του έδρα τη νέα σεζόν. Μάλιστα αναμένεται σήμερα ανακοίνωση και από τις δύο πλευρές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.