Μόνος πρώτος ο Διαγόρας, γκέλαρε η Δήμητρα-Τα αποτελέσματα της Κυριακής

Φάση από το ματς Διαγόρας-Αίας

Μόνος πρώτος είναι ο Διαγόρας στην Α’ ΕΠΣΘ με 39 βαθμούς μετά το υπέρ του 2-1 κόντρα στον Αίαντα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς η Δήμητρα έχασε βαθμούς στο Βασδέκειο μετά από λευκή ισοπαλία με τον Ηρακλή (0-0). Η ομάδα της Ευξεινούπολης έχει 38 πόντους και έναν λιγότερο Αίαντας και Ρήγας, ο οποίος έχει και ένα εξ αναβολής ματς έδρας με τη Σκιάθο.

Με ανατροπή ο Διαγόρας πήρε το ντέρμπι, νικώντας με 2-1 στο Στεφανοβίκειο τον Αίαντα Σούρπης, ο οποίος προηγήθηκε με τον Τσόγκα στο 33’, που βρήκε δίχτυα με μακρινό σουτ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Ζιώγα έφεραν τούμπα το ματς με τα τέρματα των Βαλωτή και Σπύρου Καραπλιάγκου στο 57’ και το 63’ με σουτ εντός περιοχής.

Στο Βασδέκειο η Δήμητρα, παρότι ο Ηρακλής έπαιζε από το 75′ με δέκα λόγω αποβολής του Ίμπρα, δεν κατάφερε να τον κερδίσει, χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία με τον Στεφανή στο 90′ με αδύναμο πλασέ του αρχηγού της, αλλά στο πρώτο μέρος ο Μπράνος είχε γλιτώσει τους φιλοξενούμενους με εντυπωσιακή επέμβαση σε προσπάθεια του Παπαϊωάννου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της Κυριακής:

Α’ ΕΠΣΘ/16η αγωνιστική

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ 1-2

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΙΑΣ 2-1

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 0-0

Β’ ΕΠΣΘ/16η αγωνιστική

ΤΟΞΟΤΗΣ Φ.Θ.-ΑΓΧΙΑΛΟΣ 3-1

ΠΗΛΕΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 2-5

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ-ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ 2-1

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

 Γ’ ΕΠΣΘ/16η αγωνιστική

ΕΝ. ΛΕΧ. ΝΗΛΕΑ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ 1-2

Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π. 2-1

ΙΩΛΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ. 7-1

ΑΠΟΒ-ΔΥΝΑΜΙΣ 2-3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.