Μόνος τρίτος ο Θησέας, 2-1 τον Διγενή με γκολ του Μπόρα στο 88′

Μόνος στην 3η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι ο Θησέας μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Διγενή Νεοχωρίου στην Άγρια, η οποία του επέτρεψε να φτάσει τους δέκα βαθμούς.

Ήταν ένα παιχνίδι γκραν-γκινιόλ που κρίθηκε δύο λεπτά πριν από τη λήξη με τον Μπόρα να λυτρώνει τους γηπεδούχους, οι οποίοι άξιζαν το τρίποντο.

Στο 17’ η ομάδα του Λάκη Μπακάλη βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού μετά από κάθετη πάσα ανάμεσα από τα στόπερ, που ήταν οι Μπόρας και Ιακωβίδης, βγήκε στο τετ-α-τετ ο Λαγκαδινός και πλάσαρε σωστά τον Κεφαλά για το 0-1.

Ωστόσο  η αντίδραση για το Θησέα ήρθε πάρα πολύ γρήγορα, αφού στο 19’ με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Σιώμου, με το που πάτησε ο επιθετικός των γηπεδούχων την περιοχή, έγινε το 1-1 με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας.

Στο δεύτερο μέρος ο Θησέας ήταν καλύτερος. Έχασε μία μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Βλάχο, που νικήθηκε δύο φορές από τον τερματοφύλακα των Τρικαλινών στην ίδια φάση, είχε και μία άλλη πολύ καλή τελική προσπάθεια με τον Σιώμο, στην οποία αντέδρασε και πάλι σωστά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, αλλά και χαμένο τετ-α-τετ με τον Ιωαννίδη στο 82′ με το νεαρό εξτρέμ να στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία. Τελικά στο 88’ ήρθε το νικητήριο τέρμα με κεφαλιά του Μπόρα.

ΘΗΣΕΑΣ (4-4-2): Κεφαλάς – Κυρίτσης, Βαν ντε Γουΐχε (46’ Ζαχαράκης-86’ λ. τρ. Ζάχος), Μπόρας,  Ιακωβίδης-Κοτζαθανάσης (70’ Χατζησταμάτης), Οικονόμου, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος- Σιώμος (90’  Γαλανόπουλος), Βλάχος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.