«Μου πήραν το σπίτι κι ενώ ο Αρης μου χρωστά 300.000 ευρώ»

Ο Κώστας Καπετάνος

Συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στον Sport Fm 94.6 ο Κώστας Καπετάνος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή, μεταξύ άλλων και του Άρη, να αποκαλύπτει ότι του πήραν το σπίτι για 100.000 ευρώ, τη στιγμή που οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης του χρωστάνε εδώ και μία δεκαετία 300.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε: «Γύρω στα 300 χιλ. ευρώ μου χρωστά ο Άρης. Μέσα στις γιορτές ήρθαν και μου πήραν το σπίτι και το έδωσαν σε άλλον ιδιώτη. Κάναμε γιορτές εκτός σπιτιού. Μου το πήραν για 100 χιλ. ευρώ! Μου χρωστούν λεφτά μια δεκαετία. Από το 2013. Είμαστε στα δικαστήρια. Έχουμε πάνω από τρεις αποφάσεις που μας δικαιώνουν και δεν έχουμε πληρωθεί. Μένουν παιδιά στη Θεσσαλονίκη και τους απειλούν. Φοβούνται να βγουν μπροστά για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Είχαμε αυτοκτονίες στο παρελθόν. Δεν γίνεται να παίζουν ποδόσφαιρο σε τέτοιες ομάδες και αυτές να μην πληρώνουν. Δεν γίνεται ΕΠΟ και κυβέρνηση να μην είναι μαζί μας. Είναι πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών».

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καπετάνος κάλεσε τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές και την κυβέρνηση να δώσουν σημασία στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, ενώ ανέφερε ονόματα και άλλων συμπαικτών του.

«Μας χαλάνε το όνομα αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Πού είναι η ΕΠΟ; Να βγει να ρωτήσει τις ομάδες που χρωστάνε. Να μας δώσουν τα λεφτά μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι στο ποδόσφαιρο. Φταίνε και οι μεγάλες ομάδες. Δεν γίνεται να παίζουν στο πρωτάθλημα αν δεν μπορούν να πληρώσει κόσμο. Ο Άρης κάνει μεταγραφές με τα λεφτά τα δικά μου, του Παπαστεριανού, του Παπαζαχαρία κ.ο.κ.»

«Για εμάς ο ΠΣΑΠΠ έχει τελειώσει»

«Από τον ΠΣΑΠΠ μας λένε ότι θα κάνουν ενέργειες αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Για εμάς ο ΠΣΑΠΠ έχει τελειώσει. Λειτουργούμε μόνοι μας, ανεξάρτητα. Δεν είπα τίποτα στην οικογένεια μου μέχρι να περάσουν οι γιορτές. Δεν έχω κάποια επαφή με τον κ. Καρυπίδη. Ίσως να μην γνωρίζει ότι ο Άρης χρωστάει».

Τέλος ο Κώστας Καπετάνος, ανέφερε ότι «αναγκάστηκε» να επιστρέψει στην Πτολεμαΐδα στο πατρικό του σπίτι, έως ότου βρεθεί μια λύση: «Προς το παρόν με φιλοξενούν οι γονείς μου στην Πτολεμαΐδα. Aπ’ όσο ξέρω η FIFA θα στείλει χαρτί στην ΕΠΟ, προκειμένου να τελειώσει αισίως το θέμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.