Μπαίνει και στην ΕΣΚΑΘ το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα

Σεμινάριο επιμόρφωσης την Κυριακή στη Λάρισα για διαιτητές και κριτές

Σεμινάριο επιμόρφωσης κριτών και διαιτητών καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Κυριακή 19/05 στις 09:30 για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα που θα κληθούν οι κριτές να χρησιμοποιήσουν, από την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, εκτός από τα εθνικά και στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ!

Το σεμινάριο είναι μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ και εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η απεσταλμένη της ΕΟΚ και πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Αττικής κ. Τάνια Μερίκα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας επί της οδού Καλλισθένους & Θεοφράστου.

Σύμφωνα με την ΕΣΚΑΘ: «Η παρουσία όλων των κριτών και διαιτητών κρίνεται απολύτως απαραίτητη, ενώ υπενθυμίζεται ότι όλοι οι κριτές πρέπει να προσέλθουν στο σεμινάριο ο καθένας με τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του (laptop).

Λόγω του σεμιναρίου ενδέχεται να έχουν αλλάξει κάποιες ώρες και γήπεδα σε προγραμματισμένους αγώνες της Κυριακής 19/5, γι’ αυτό παρακαλούνται τα σωματεία να ελέγξουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα κοινοποιηθεί από την Ένωση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.