Μπαίνει στο χειρουργείο ο Ινσούα

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Εμανουέλ Ινσούα και τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ των «πρασίνων» ξεκίνησε βασικός στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΛ, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Εδώ κι αρκετό καιρό έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου για να του γίνει ένας καθαρισμός και να ξεπεράσει μία και καλή πρόβλημά του.

Αυτό θα συμβεί αύριο (12/11) ή το αργότερο την Τετάρτη (13/11), έτσι ώστε μετά την διακοπή του πρωταθλήματος να μπορέσει ο παίκτης να ξεκινήσει προπονήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων να επιστρέψει στην ενδεκάδα στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.

Ούτως ή άλλως ο ποδοσφαιριστής έχει δηλωθεί από το τεχνικό τιμ να εκτίσει την ποινή (έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες) των δύο αγωνιστικών στα ματς με Παναιτωλικό (εκτός έδρας) και Αστέρα Τρίπολης (εντός), που ακολουθούν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.