Μπαίνουν οι βάσεις οργάνωσης στον Ολυμπιακό Βόλου

Δουλεύει ο Κώστας Σταματίου – Η στελέχωση του προπονητικού τιμ

Μπαίνουν οι βάσεις οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά και την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον νέο προπονητή, Θεοδόση Θεοδοσιάδη, του οποίου η παρουσίαση στους δημοσιογράφους αναμένεται να γίνει ή την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Ιουλίου ή την Δευτέρα, 4 του μηνός, κατά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, στην Άλλη Μεριά (πιθανότερη η δεύτερη ημερομηνία). Πλέον, ο Κώστας Σταματίου έχει πιάσει δουλειά και βοηθάει –άτυπα προς το παρόν- καταλυτικά τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, ώστε να μπει μία σειρά και μία οργάνωση στα θέματα προτεραιότητας του Ολυμπιακού Βόλου. Ακόμα, οριστική συμφωνία με κάποιον παίκτη δεν έχει επιτευχθεί, αλλά καθημερινά γίνονται συναντήσεις επί συναντήσεων, ώστε να αρθρωθεί όσο το δυνατόν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να πρωταγωνιστήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της νέας σεζόν.
Νούμερο ένα στόχος για τον Κώστα Σταματίου και τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι η παραμονή των Παπακώστα, Κόλα και Σκοπελίτη, με τους οποίους έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και υπάρχει η πεποίθηση ότι θα παραμείνουν στην ομάδα και θα είναι αυτοί που θα ηγηθούν αυτής της νέας δύσκολης προσπάθειας. Από εκεί κι έπειτα, επαφή θα υπάρξει με τον 24χρονο χαφ Ανδρέα Δερμιτζάκη με γεμάτη χρονιά στην ΑΕ Καραϊσκάκη στη Super League 2, καθώς και με τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου, σέντερ μπακ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Μυκόνου. Βέβαια στις όποιες προσθήκες, λόγο θα έχει –όπως είναι λογικό- και ο προπονητής Θεοδόσης Θεοδοσιάδης. Τέλος, ένας αστάθμητος παράγοντας, είναι και οι τέσσερις μικροί κάτω των 21 ετών, με κάποιους από τους στόχους των «Ερυθρόλευκων» να έχουν δελτίο με ερασιτεχνικά σωματεία και να πρέπει να γίνει συζήτηση και με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν. Πρόθεση είναι να αποκτηθούν οκτώ παίκτες κάτω των 21 ετών.

Οι άμεσοι συνεργάτες του Σάκη Θεοδοσιάδη
Η στελέχωση των άμεσων συνεργατών του Σάκη Θεοδοσιάδη είναι ακόμα μία «δουλειά» που έχουν αναλάβει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου. Για τη θέση του βοηθού προπονητή, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά ο Σωτήρης Πετσιμέρης, ο οποίος πέρυσι ήταν προπονητής στην ομάδα Νέων της Αγίας Άννας, ενώ για προπονητής τερματοφυλάκων έχουν ακουστεί τα ονόματα των Γιώργου Ράλλη (πέρυσι σε Ολυμπιακό Βόλου και Πύρασο), Γιώργου Γιαγιά (Δήμητρα Ευξεινούπολης) και Λευτέρη Φούτρη (Ολυμπιακό Βόλου και Θησέα Αγριάς).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.