Μπακάλης: Ήταν δύο υπέροχες σεζόν

Σε προσωπική του δήλωση που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε. ο Λάκης Μπακάλης ευχαριστεί μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Θησέα τους διοικούντες της ομάδας αυτά τα δύο χρόνια, τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο.

Αναλυτικά η δήλωση του Βελεστινιώτη τεχνικού:

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, δύο υπέροχες σεζόν στην ομάδα του Θησέα Αγριάς αποτελούν παρελθόν.

Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά, γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της πρώτης και πιο δύσκολης σεζόν, μίας σεζόν με τις δυσκολίες της απειρίας στη Γ’ Εθνική για την ομάδα που όμως στέφθηκε με επιτυχία, με τη σωτηρία της ομάδας που έθεσε τις βάσεις για τη δεύτερη χρονιά.

Ευχαριστώ επίσης τη διοίκηση που κλήθηκε να συνεχίσει αυτό το έργο και αντεπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία, καθώς το τέλος της χρονιάς βρήκε την ομάδα στην ιστορική γι’ αυτή 2η θέση της Γ’ Εθνικής.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους κατά καιρούς άμεσους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Λευτέρη Φούτρη καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης χρονιάς Απόστολο Τζιτζιλιώνη για τη συμμετοχή τους σ’ αυτές τις επιτυχίες.

Τέλος και πάνω από όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους βασικούς πρωταγωνιστές αυτών των τεράστιων επιτυχιών, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που άοκνα και αγόγγυστα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ πολλές φορές χρειάστηκε να τον υπερβούν, προκειμένου να γραφτεί η ιστορία αυτών των δύο σεζόν. Ευχαριστώ επίσης τους φίλους της ομάδας, τον υπέροχο κόσμο της Αγριάς, που με πολλή αγάπη αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και με τον ενθουσιασμό του έδωσε την ώθηση σε όλους εμάς, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία, εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία και εύχομαι στην ομάδα του Θησέα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Εις το επανιδείν».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.