Μπαλάφας: Ήρθα για πρωταθλητισμό, αφού αυτός είναι ο στόχος της Νίκης

Την πρώτη του προπόνηση έκανε με τη Νίκη Βόλου στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο 33χρονος παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα μίλησε:

Για τον λόγο που ήρθε στη Νίκη:

«Έγινε μία πρόταση από τη διοίκηση. Είχα ένα χρόνο ν’ αγωνιστώ. Ήθελε και η πλευρά της Νίκης, αλλά κι εγώ να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου».

Για το πότε θα είναι έτοιμος:

«Χρειάζομαι δέκα με δεκαπέντε μέρες, για επαφές με την μπάλα, γιατί κατά τα άλλα είμαι έτοιμος. Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαι καλά».

Για το πού μπορεί να προσφέρει:

«Η βασική μου θέση είναι αμυντικός χαφ και εκεί έχω την εμπειρία, αλλά μπορώ να παίξω και στόπερ».

Για το τι στόχους έχει με τη Νίκη:

«Ο στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός, οπότε κι εγώ ήρθα να κάνω πρωταθλητισμό. Χωρίς φιλοδοξίες δεν πάω πουθενά».

Για το ότι μετά από το 2005 θα ξαναπαίξει και πάλι στη Γ’ Εθνική:

«Από Γ’ Εθνική  ξεκίνησα (σ.σ. με την Αναγέννηση Άρτας), οπότε δε μου λέει κάτι»

Ατομικό για δύο

Ατομικό πρόγραμμα προληπτικά έκαναν Σάββας Κυριακίδης και Τάσος Παγώνης λόγω μικροενοχλήσεων σε δικέφαλο και γόνατο. Απών ήταν ο Κάρλος Γκαρσία, που λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για την πνευμονία.

Δεν υπογράφηκε τελικά η σύμβαση για τη Νεάπολη

Το ραντεβού της διοίκησης της Νίκης το μεσημέρι της Τρίτης (17/9) με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ δεν απέφερε την υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση της Νεάπολης για λόγο που θεωρείται διαδικαστικός και αναμένεται να ξεπεραστεί. Δεδομένη είναι η θέληση του Δήμου να τελειώσει θετικά το θέμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.