Μπαράνκο: «Έρχομαι για να πετύχω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου»

Ανακοινώθηκε και επισήμως η ένταξη του Αργεντίνου επιθετικού στους «ερυθρόλευκους»

Ήταν 5 Αυγούστου όταν το όνομα του Μπρούνο Μπαράνκο είχε αναφερθεί για πρώτη φορά για τον Ολυμπιακό Βόλου μέσω του «Magnesiasports» με μέλη της ΠΑΕ πάντως να μην επιβεβαιώνουν τότε το ενδιαφέρον. Ωστόσο τα δεδομένα στην πορεία άλλαξαν, για να έρθει τελικά στον Βόλο για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» ο Αργεντίνος επιθετικός, και ν’ ανακοινωθεί σήμερα και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα της 5ης Αυγούστου από το «Magnesiasports».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντίνο Μπρούνο Μπαράνκο.

Ο 23χρονος σέντερ φορ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φέρο Καρίλ, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων.

O Μπαράνκο έφτασε χθες στον Βόλο – αφού υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για κορωνοϊό καθώς και στις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις – και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα καθώς θα μετέχει κανονικά στην σημερινή απογευματινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Αργεντίνος φορ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχω μάθει για την ομάδα πως είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς φιλάθλους. Έρχομαι στην ομάδα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πετύχω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.