Μπαράνκο και αναλόγως των δεδομένων ο Ολυμπιακός Βόλου

Αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, ειδικά αν δεν περάσει το σενάριο των δύο ομίλων στη Super League 2, καθώς έχουν γίνει και ανάλογες συμφωνίες με κάποιους παίκτες με αυτή τη συνισταμένη και προοπτική.

Ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Γιαννιτσάνης, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος, ωστόσο δεν αποκλείεται άμεσα να ανακοινωθεί και μία ακόμη ανάλογη κίνηση, χωρίς ωστόσο η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να θέλει να δώσει ακόμη το όνομα στη δημοσιότητα, καθώς γίνονται προσπάθειες ν’ αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάντως, στα μεταγραφικά, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να κινούνται δυνατά. Ήδη από τις 5 Αυγούστου το «Magnesiasports» είχε αναφέρει την περίπτωση του Αργεντίνου επιθετικού Μπρούνο Μπαράνκο, του 23χρονου με ύψος 1,78 μ. Τότε οι αρχικές πληροφορίες είχαν διαψευστεί, ωστόσο πλέον επιβεβαιώνεται επαφή μεταξύ του παίκτη και του Ολυμπιακού Βόλου και εμφανίζονται να είναι κοντά σε συμφωνία.

 Προπονητικό διπλό το Σάββατο

Από εκεί και πέρα, το θέμα των χώρων που θα προπονείται από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου λύνεται μια και καλή, αφού το γήπεδο στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου είναι έτοιμο να υποδεχθεί παίκτες και προπονητή.

Αν και υπήρχαν σκέψεις να γίνει εκεί σήμερα η προπόνηση, μετά την ακύρωση των φιλικών με Απόλλωνα Λάρισας και Απόλλωνα Σμύρνης (με τη δεύτερη ομάδα να αντιμετωπίζει κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες της), τελικά αποφασίστηκε να δοθεί προπονητικό διπλό αύριο Σάββατο, με την ομάδα του Σαρακηνού να συμμετέχει σ’ αυτό απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.