Μπαράζ για Super League: Καθυστερεί λόγω… Παναιτωλικού – Στις 25/5 η εκδίκαση

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τη Βέροια, για την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα της Super League δεν θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Και κανένας δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα διεξαχθούν, αλλά και αν η Λαμία θα είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί.

λόγος της καθυστέρησης είναι η υπόθεση του Παναιτωλικού για χειραγώγηση αγώνα, η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη (25/5, 16:00) από την Επιτροπή Δεοντολογίας, με τους Αγρινιώτες να απολογούνται.

Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι για υποβιβασμό του Παναιτωλικού και πρόστιμο.

Η απόφαση δύσκολα θα βγει αυθημερόν και είναι σίγουρο ότι όταν εκδοθεί και όποια κι αν είναι, θα κατατεθεί έφεση, είτε από τον Παναιτωλικό, είτε από τις ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον (Απόλλων Σμύρνης, Λαμία).

Οπότε η εκδίκαση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων θα καθυστερήσει τη διεξαγωγή των μπαράζ αρκετά και αρκετοί εκτιμούν πως η 14η ομάδα της Super League θα προκύψει τον Ιούνιο.

Την Πέμπτη (19/5), εξάλλου, θα συνεδριάσει η Super League για την επικύρωση της φετινής βαθμολογίας, αλλά πιθανότατα θα επικυρωθεί μόνο το κομμάτι των πλέι οφ, για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η κατάσταση στην… ουρά θα ξεκαθαρίσει μετά την εκκρεμοδικία.

Onsports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.