Μπαρτσελόνα: Αποδέχτηκαν την πρόταση μείωσης αποδοχών ο Κούμαν και οι συνεργάτες του

Τόσο ο Ρόναλντ Κούμαν, όσο και οι συνεργάτες του στον πάγκο αποδέχτηκαν την πρόταση για μείωση των αποδοχών τους, ούτως ώστε να βοηθήσουν και αυτοί στο να μπορέσει ο σύλλογος ν΄ ανακάμψει οικονομικά, μετά τις επιπτώσεις που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Η διοίκηση των Καταλανών μπροστά στα νέα δεδομένα που προέκυψαν με το κλείσιμο των γηπέδων από τον περασμένο Μάρτιο, ανακοίνωσε περικοπές στις δαπάνες ύψους 300 εκατ. ευρώ, ώστε να περιοριστούν οι ζημιές.

Σε πρώτη φάση έγιναν διαπραγματεύσεις με τους παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό του συλλόγου, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» ως προς το ύψος των περικοπών, ωστόσο, προς το παρόν το χάσμα είναι μεγάλο.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να εξοικονομήσει 191 εκατ. ευρώ από τα συμβόλαια των παικτών, αλλά οι τελευταίοι αρνήθηκαν εκ νέου τη σχετική πρόταση.

Αντίθετα ο προπονητής της «Μπαρτσα», Ρόναλντ Κούμαν και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ αποδέχτηκαν την πρόταση για μείωση των αποδοχών τους, αυξάνοντας ταυτόχρονα την πίεση προς τους ποδοσφαιριστές για να πράξουν το ίδιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.