Μπάσκετ Ολυμπιακού Βόλου: Με 110 φιλάθλους υποδέχεται τα Ιωάννινα

Με μόλις 110 φιλάθλους, ελέω περιοριστικών μέτρων για τη μετάδοση του κορωνοϊού, θα υποδεχθεί την ομάδα των Ιωαννίνων ο μπασκετικός Ολυμπιακός Βόλου, στο ΕΑΚ, όπως ενημερώνει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Με ανασυνταγμένες δυνάμεις, μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης, η ανδρική ομάδα του συλλόγου μας επανέρχεται αποφασισμένη και έτοιμη να κατακτήσει τη νίκη σε έναν αγώνα με μεγάλη σημασία απέναντι στην ομάδα του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων.
Την Κυριακή 23/1 και ώρα 17.00 στην έδρα μας περιμένουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας για να κατακτήσουμε την νίκη. Λόγω των περιοριστικών μέτρων θα επιτραπεί η είσοδος έως 110 φιλάθλων (10% της χωρητικότητας του κλειστού γυμναστηρίου του ΕΑΚ Βόλου- 1100 θεατές). Θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα εισόδου στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
Η είσοδος των φιλάθλων θα επιτραπεί 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο (είσοδος θεατών άνω των 18 ετών μόνο εμβολιασμένων- ανήλικοι έως 17 ετών μόνο με rapid test 72 ωρών ή self test ημέρας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.