Μπάσκετ Ολυμπιακού Βόλου: Παρουσίασε Μουρατίδη, προανήγγειλε Τσιτσιγιάννη

Την παρουσίαση του καλαθοσφαιριστή Μπάμπη Μουρατίδη και την προαναγγελία απόκτησης του Γιώργου Τσιτσιγιάννη, πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ο έφορος μπάσκετ Νίκος Ρούμπος, παρουσία του Προέδρου Νίκου Τσεκούρα, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό για όλα τα τμήματα του Συλλόγου και αναφέρθηκε στο κλαμπ 25 ομάδων σε όλη τη χώρα που έλαβαν την υψηλότερη επιχόρηγηση από την Γ.Γ. Αθλητισμού.

Αρχικά το λόγο έλαβε ο κ. Ρούμπος και χαρακτήρισε την απόκτηση του Μπάμπη Μουρατίδη «Θείο δώρο» τη δεδομένη χρονική στιγμή και αποκάλυψε ότι έπεται η απόκτηση του Γιώργου Τσιτσιγιάννη, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία. Από την πλευρά του ο νεοαποκτηθείς παίκτης τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος και χαρούμενος που βρίσκεται στο Βόλο και αποτελεί μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου και πρόσθεσε ότι θέλει να βοηθήσει στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Ρούμπος: «Θείο δώρο η απόκτηση Μουρατίδη»
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Ρούμπος, κατά την παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου: «Ο Μπάμπης Μουρατίδης είναι ένας παίκτης με μακρά και επιτυχημένη πορεία στον μπασκετικό χώρο κι έχει αγωνιστεί από την αρχή της μπασκετικής του διαδρομής σε μεγάλους Συλλόγους.

Αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε μεγάλη χαρά, που γίνεται μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αναλύθηκε διεξοδικά η αγωνιστική του ταυτότητα και όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, ενεργήσαμε άμεσα και αποτελεσματικά και καταλήξαμε σε συμφωνία. Μετά τους τραυματισμούς που είχαμε από την αρχή της σεζόν, ήταν αναγκαίες κάποιες προσθήκες, ώστε η ομάδα να αποκτήσει ξανά τη δομή και τη χημεία, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Θεωρώ ότι ο Μπάμπης θα αποτελέσει τον «Δούρειο Ίππο» για τους αντιπάλους μας στο δεύτερο γύρο και θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Θεωρώ την απόκτησή του Θείο δώρο σε αυτή την περίσταση της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου». Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα γίνουν νέες προσθήκες στο ρόστερ και σε ποιες θέσεις ο κ. Ρούμπος απάντησε: «Θέλουμε να ενισχύσουμε τη ζώνη των ψηλών και έχουμε έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Γιώργο Τσιτσιγιάννη. Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να οριστικοποιηθεί και η δική του απόκτηση» ενώ άφησε ανοιχτό …παράθυρο να γίνει κι άλλη μεταγραφή, εάν προκύψει κάτι που θα ενδιαφέρει την ομάδα.

Μ. Μουρατίδης: Με τον ερχομό μου, θα μετράμε μόνο νίκες
Μ. Μουρατίδης: Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι στον Βόλο και είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Ολυμπιακού, τον κ. Ρούμπο και τον προπονητή Γιώργο Βλιώρα για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου.

Από ‘κει και πέρα είναι ένα εξτρά κίνητρο για μένα ότι ο Ολυμπιακός έχει παράδοση στο χώρο του αθλητισμού, έχει βγάλει μεγάλους παίκτες και ιδιαίτερα στο μπάσκετ, έχει κόσμο που στηρίζει και από τις πρώτες ημέρες που βρίσκομαι εδώ νιώθω αυτό το οικογενειακό κλίμα. Για μένα αποτελεί κίνητρο η ομάδα να ανακάμψει και να βοηθήσω σε αυτό με όλες τις δυνάμεις μου». Σε δημοσιογραφική ερώτηση για το τι πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός Βόλου από εδώ και πέρα απάντησε ότι «από το παιχνίδι που παίξαμε κι ως αντίπαλοι, θεωρώ πολύ αξιόλογη την προσπάθεια της ομάδας σε όλους τους αγώνες. Τα παιδιά που έχει είναι έμπειρα και με καλή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, αλλά οι απουσίες των τραυματιών στοίχισαν και έκριναν αποτελέσματα σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, εάν εξαιρέσουμε τις δύο πρώτες που έχουν ξεφύγει. Με τον ερχομό μου στην ομάδα θα μετράμε μόνο νίκες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.