Μπέος: «Δεν δίνω το Πανθεσσαλικό για τον τελικό – Δεν θα γίνει πεδίο μάχης η πόλη μου»

Αρνητικός για τη φιλοξενία του τελικού κυπέλλου ο δήμαρχος Βόλου

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό είναι ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος.

«Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πως να την προφυλάξω. Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης», επεσήμανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 είχε διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ένας από τους πιο επεισοδιακούς τελικούς (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) στην ιστορία του θεσμού, με την ΕΠΟ εσχάτως ν’ αναζητεί τόπο διεξαγωγής εκτός Ελλάδας, ακόμη και στην Αυστραλία. Το Πανθεσσαλικό αναφέρεται στην προκήρυξη, αλλά και η ίδια η ΕΠΟ δεν φαίνεται να το προκρίνει ως τελική έδρα της αναμέτρησης, ενθυμούμενα τα στελέχη της προφανώς τα έκτροπα του 2017.

Mε πληροφορίες από sportfm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.