Μπέος: «Εγώ διαπραγματεύομαι για Δουβίκα και μετοχές»

Για τις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ μίλησε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, επισημαίνοντας ότι δεν ισχύει κανένα τέτοιο σενάριο, αλλά επιβεβαίωσε ότι ο Τάσος Δουβίκας θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον όσο αυτός είναι επικεφαλής της ΠΑΕ.

«Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση, έχει πρόεδρο, έχει μεγαλομέτοχο. Ναι, είμαι φιλικά προσκείμενος και έχω σχέσεις με ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί. Εδώ θέλω να αφήσω την ομάδα μου και να αφοσιωθώ στον Δήμο. Με έχει εκλέξει ο κόσμος, οφείλω να τιμήσω και να σεβαστώ την ψήφο του», απάντησε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος σε ερώτηση που του έγινε σε εκπομπή του ρ/σ «Libero» της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο δεν απάντησε ξεκάθαρα στην ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στο fund που έχει δείξει ενδιαφέρον. Για το πώς λοιπόν γίνεται να διαπραγματεύεται την παραχώρηση Δουβίκα στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Η ομάδα δεν είναι ακέφαλη, ποιος θα διαπραγματευτεί; Διαπραγματεύομαι τον Δουβίκα γιατί εγώ έχω την εξουσιοδότηση, όπως και τη μεταβίβαση των μετοχών, και μακάρι να γίνουν και τα δύο. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου. Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, είναι κάτι διαφορετικό».

Βέβαια, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να μην καταλήξει στον ΠΑΟΚ, αν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αναφέροντας ότι υπάρχει συνιδιοκτησία 50-50 ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Αστέρα Τρίπολης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.