Μπέος: Σουβλάκια, βιολιά και κλαρίνα, αν κερδίσουμε την ΑΕΛ

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη στην εκπομπή «ΔΙΚH» ότι πλέον ο κ. Μπέος είναι φίλος με τον Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος αντέτεινε ότι απλώς μία τούρτα του έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ, για να πάρει την απάντηση από τον Δήμαρχο Βόλου, που ήταν στην τηλεφωνική γραμμή:

«Στον δεύτερο γύρο, αν το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΛ είναι θετικό για την ομάδα μου, έχω ετοιμάσει κλαρίνα, βιολιά και σουβλάκια έξω από το γήπεδο, γιατί θα είναι και απογευματινό το παιχνίδι».  Ο Αλέξης Κούγιας σήκωσε το γάντι και είπε: «Αν έχεις τον Ευαγγέλου στο VAR, ετοιμάζομαι να τρώω σουβλάκια ένα χρόνο»», για να ολοκληρωθεί η στιχομυθία με τη νέα απάντηση Μπέου: «Όχι θα φέρουμε τον Βάτσιο να σου δώσει αυτό το πέναλτι με τον ώμο» (σ.σ. αναφέρθηκε στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ΑΕΛ στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος).

Πάντως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ συμφώνησε στη συνέχεια απόλυτα με την άποψη του δημάρχου Βόλου ότι “η Super League δεν πρέπει να εκβιαστεί από τους Έλληνες διαιτητές” και πως το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί και να μην υπάρξει διακοπή. «Αν έκανε κάποιος ή κάποιοι μήνυση σε διαιτητές, δεν κατάλαβα. Αυτοί είναι στο απυρόβλητο;», ήταν το σχόλιο του κ. Μπέου.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.