Μπήκαν κανονικά “Σέμπα” και Βοσνιάδης, μικροπρόβλημα με Γκαρσία

Στην πρωινή προπόνηση της Νίκης Βόλου με φυσική κατάσταση και τακτική μπήκαν κανονικά οι “Σέμπα” Καμπαγέρο και Βασίλης Βοσνιάδης την Τετάρτη. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είχαν αγωνιστεί στο φιλικό με τον Θησέα, με τον Ισαάκ Χοβέ να διαβεβαιώνει στις δηλώσεις του ότι δεν είχαν κάτι σοβαρό και πως απλώς και μόνο προφυλάχθηκαν, κάτι που επιβεβαιώθηκε, αφού συμμετείχαν στο πρόγραμμα των συμπαικτών τους.

Άπαντες έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση και ετοιμοπόλεμοι πλην του Λούκας Γκαρσία, που έχει μία ψύξη στο στήθος και γι’ αυτό τον λόγο έκανε ατομικό, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια ανησυχία.

Σε ό,τι αφορά το πού θα γίνει το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, θα οριστικοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης αν θα είναι η Νεάπολη, που αποτελεί τη νέα έδρα της Νίκης μετά τη χρήση του Πανθεσσαλικού από τον ΝΠΣ Βόλος. Ως γνωστόν, οι ιθύνοντες της βολιώτικης ομάδας έχουν αφήσει κι ένα μικρό ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα η φιλική αναμέτρηση και να γίνει στη Φιλιππούπολη.

Πάντως, ο κόσμος της Νίκης περιμένει να πάει στο γήπεδο της Νεάπολης και να δει την ομάδα του κάτω από κανονικές συνθήκες, αφού αυτές στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ήταν ιδιαίτερες, με τον κόσμο να κάθεται όρθιος είτε περιμετρικά του γηπέδου είτε στον περιβάλλοντα χώρο της κερκίδας του κυρίως γηπέδου,  παρόλ’ αυτά ανταποκρίθηκε και ήταν αρκετός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.