Μπήκε ο Ζενούνης στην προετοιμασία του Αλμυρού, την Παρασκευή ο Λάμπος

Ξεκίνησε τη Δευτέρα την προετοιμασία του ο Γ.Σ. Αλμυρού στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος είδε να δίνουν αυτές τις μέρες το παρών οι Αργύρης Κυριάκος, Σταύρος Βουρδάκης, Σπύρος Πολυμέρου, Κώστας Παπαεμμανουηλίδης, Νίκος Φούκης, Νίκος Μπέικος, Βασίλης Ρακής, Κώστας Δημόπουλος, που αποτελούν μεταγραφές της ομάδας, οι Αλέκος Αναστασίου, Γιώργος Παπακώστας, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, που παραμένουν από πέρσι, οι νεαροί Δημήτρης Δήμος (2003), Ηλίας Αράπης (2001), Δημήτρης Γαλατσίδας (2001) από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, Βασίλης Νικογιάννης (2000) από την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, Τζαφλέρης (2004), Αργυρόπουλος (2004) και αδελφοί Χριστοδουλόπουλοι (2004) από την ακαδημία του συλλόγου.

Ο Μπαζής απλώς γυμνάζεται με την ομάδα, αφού πέρασε σε πανεπιστημιακή σχολή εκτός Μαγνησίας, ενώ προπονούνται και δύο υπό μεταγραφή παίκτες, με τον έναν να έχει υπάρξει παίκτης της ομάδας στο παρελθόν, ενώ ο δεύτερος έχει την εμπειρία της Γ’ Εθνικής.

Ο Ζενούνης μπήκε σήμερα Τετάρτη (14/8) στο πρόγραμμα, ενώ ο Λάμπος, που επιστρέφει στον Γ.Σ. Αλμυρού μετά την εξαιρετική χρονιά στον Πρωτεσίλαο με 11 γκολ σε 24 ματς, λόγω ίωσης θα ενσωματωθεί την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.