Mπήκε σε καραντίνα για τον κορωνοϊό στο… ημίχρονο του αγώνα!

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Μπελενένσες, Αντρέ Μορέϊρα, παρακολούθησε από τον πάγκο την προσπάθεια των συμπαικτών του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μορεϊρένσε για το πορτογαλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ κι ενώ οι δύο ομάδες κατευθύνονταν για τα αποδυτήρια, ο 24χρονος πορτιέρε ειδοποιήθηκε ότι πρέπει να τεθεί άμεσα σε καραντίνα! Μάλιστα, η διοργανώτρια Αρχή, έδωσε στην δημοσιότητα ανακοίνωση για το συμβάν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στο ημίχρονο, ο παίκτης (σ.σ. Αντρέ Μορέϊρα) διατάχθηκε να εγκαταλείψει το γήπεδο με απόφαση της Εθνικής Αρχής Υγείας και του ιατρού, Γκράσα Φρέϊτας, ο οποίος ανέφερε ότι τα κριτήρια για κοινωνική απόσταση και 15ήμερο περιορισμό, δεν έγινε σεβαστά».

Τι συνέβη όμως και οδήγησε τους αρμόδιους φορείς σ΄ αυτήν την απόφαση; Στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας που έδωσε η Μπελενένσες με την Πόρτο, ο Μορέϊρα «μοιράσθηκε» το δωμάτιο στο ξενοδοχείο με τον έτερο τερματοφύλακα της ομάδας, Ζοάο Μοντέϊρο, ο οποίος μετά από σχετικό έλεγχο, βρέθηκε «θετικός» στον κορωνοϊό. Και όπως επιβάλλεται από το σχετικό πρωτόκολλο, ο Μορέϊρα υπεβλήθη σε έλεγχο τρεις διαδοχικές ημέρες (8, 9 και 10 Ιουλίου), τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο Φρέϊτας έδωσε την άδεια στον Μορέϊρα να βρεθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Μορεϊρένσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.