Μπλέτσας: Με τη Νίκη θέλουμε να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε

Ο Μπλέτσας

Το τεχνικό επιτελείο της Βέροιας μετά από αρκετό διάστημα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Σάκη Κανούλα, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπως και των Δούκα Λεφίδη και Γιάννη Ιωάννου.

Όσον αφορά τον Μαρτσέλο Πέντα, μετά το κάταγμα που υπέστη στον παράμεσο δάκτυλο του αριστερού χεριού στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ακολουθεί ατομική προπόνηση και θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής.

Δηλώσεις τόσο για την αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Βόλου, όσο και για το ματς με τον Ιάλυσο, έκανε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Γιώργος Μπλέτσας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Διαχειριστήκαμε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, παρ’ όλο που δεν ήρθε σε καλό χρονικό σημείο, όπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Δε σκύβουμε το κεφάλι. Το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και το προπονητικό επιτελείο δε χαλάει από κάτι τέτοιο.

Υπάρχει ανυπομονησία για το παιχνίδι που έρχεται. Θέλουμε όλοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να αποδείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Για μας είναι ακόμα ένας τελικός και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη, γι’ αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που χρειάζεται».

πηγή:kerkidasport.gr