Μπόρας: «Σε πρωτάθλημα δύο γύρων θα ήμασταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση»

Ο Θανάσης Μπόρας μίλησε αποκλειστικά στο Magnesiasports για την περσινή χρονιά του Θησέα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα ελέω και της πανδημίας αλλά και τους στόχους της ομάδας ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής 2021-22. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός:

Πιστεύεις ότι θα μπορούσε το κάτι παραπάνω ο Θησέας; Δηλαδή πορεία ανάλογη με την περσινή;

«Πιστεύω πως ναι αν το πρωτάθλημα διεξαγόταν με δύο γύρους η θέση του Θησέα σίγουρα θα ήταν καλύτερη γιατί σταθήκαμε πολύ άτυχοι σε αρκετά παιχνίδια που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τους 3 βαθμούς!»

Βλέπουμε τον Θησέα να διατηρεί έναν κορμό ποδοσφαιριστών ανά τις χρονιές. Θεωρείς ότι αποτελεί αυτό μυστικό της καλής πορείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια;

«Σίγουρα το να διατηρεί μια ομάδα ένα μεγάλο ποσοστό του κορμού της είναι πολύ σημαντικό στην χημεία της και αποτελεί ένα δυνατό στοιχείο σε εμάς και γι αυτό έχουμε γίνει μια δυνατή  και υπολογίσιμη ομάδα όπου μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο στα ίσια.»

Η μεγάλη αποχή λόγω του κορωνοϊού πιστεύεις σας έκανε καλό ή σας αποσυντόνισε;

«Όλη αυτή η κατάσταση μόνο κακό έχει κάνει σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους ποδοσφαιριστές όπου δεν ξέραμε πότε και αν θα ξαναπαίξουμε, η αποχή ήταν μεγάλη και έπρεπε μέσα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ανταπεξέλθουμε σε αγωνιστικές συνθήκες πράγμα που ήταν πολύ δύσκολο.»

Του χρόνου με την διαφαινόμενη αναδιάρθρωση η ομάδα θα κερδίσει ουσιαστικά μια κατηγορία και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες. Μπορεί ο Θησέας να συνεχίσει τις υψηλές του πτήσεις ή πιστεύεις θα είναι μια χρονιά που αρχικά πρέπει να εξασφαλιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η σωτηρία;

Σίγουρα οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο αυτό έργο. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία και μετά ότι καλύτερο και όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα σεζόν; Είδαμε φέτος ότι ταλαιπωρήθηκες από προβλήματα τραυματισμών και δεν μπόρεσες να βοηθήσεις όπως θα ήθελες την ομάδα.

«Υγεία να έχουμε πάνω από όλα γιατί φέτος ήταν μια πολύ άσχημη χρόνια για μένα λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχα και δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο ήθελα την ομάδα μου πράγμα που ήταν πολύ στενάχωρο για μένα αλλά τώρα θέλω να πιστεύω πως για την νέα αγωνιστική χρονιά θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω  γερός, δυνατός στα γήπεδα και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.