«Μπορεί ο Σταθόπουλος να ήταν καλός ντριπλαδόρος»

Ο πρώην διαιτητής και βουλευτής, Πέτρος Κωνσταντινέας απάντησε σε ερωτήσεις των δικηγόρων των κατηγορούμενων, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για πιέσεις που δεχόταν ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΣ της Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα να πιέζει και τον ίδιο.

Ο παλαίμαχος διαιτητής απάντησε σε ερωτήσεις δικηγόρων, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Άρης Σταθόπουλος που τον πίεζε, ήταν και ο ίδιος πιεσμένος.
«Είπα ότι δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, είναι σχήμα λόγου. Ο Σταθόπουλος ήταν καταρρακωμένος και πιεσμένος, όταν με κάλεσε να παραιτηθώ, μετά τον αγώνα. Εκεί. Ο ίδιος εκείνη την εποχή, είπε ότι ήταν καλύτερα τα πράγματα, μετά το παιχνίδι όμως, ήταν διαφορετικός. Πιέζονταν και ήθελε να με πιέσει, ώστε να κερδίσει η συγκεκριμένη ομάδα, για ποιόν μου τα έλεγε για την Ξάνθη;

Δικηγόρος: «Για τον Ολυμπιακό σας το έλεγε; Εσείς το λέτε».

Κωνσταντινέας: «Εγώ το λέω. Ήταν η περίοδος που έφευγε ο Πατέρας από τον Παναθηναϊκό και έμπαινε ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω γιατί τον έλεγαν τον Σταθόπουλο, «κοντό Σισέ», μπορεί να ήταν καλός ντριμπλαδόρος. Μετά από ένα αγώνα του Μελιγαλά, όπου είχε τιμωρηθεί η ομάδα, στη Γ’ Εθνική, είχαν αποκατασταθεί οι σχέσεις μου με τον Σταθόπουλο. Δεν έχει ξαναγίνει από κανέναν πρόεδρο Ένωσης να κάνει ανακοίνωση για τη διαιτησία χωρίς να έχει βγει πρώτα η έκθεση του παρατηρητή. Ο Βασάρας με είχε καλέσει και μου είχε πει να βελτιώσω λίγο τα αγγλικά μου και θα είμαι ok».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.