«Μπορεί ο Σταθόπουλος να ήταν καλός ντριπλαδόρος»

Ο πρώην διαιτητής και βουλευτής, Πέτρος Κωνσταντινέας απάντησε σε ερωτήσεις των δικηγόρων των κατηγορούμενων, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για πιέσεις που δεχόταν ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΣ της Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα να πιέζει και τον ίδιο.

Ο παλαίμαχος διαιτητής απάντησε σε ερωτήσεις δικηγόρων, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Άρης Σταθόπουλος που τον πίεζε, ήταν και ο ίδιος πιεσμένος.
«Είπα ότι δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, είναι σχήμα λόγου. Ο Σταθόπουλος ήταν καταρρακωμένος και πιεσμένος, όταν με κάλεσε να παραιτηθώ, μετά τον αγώνα. Εκεί. Ο ίδιος εκείνη την εποχή, είπε ότι ήταν καλύτερα τα πράγματα, μετά το παιχνίδι όμως, ήταν διαφορετικός. Πιέζονταν και ήθελε να με πιέσει, ώστε να κερδίσει η συγκεκριμένη ομάδα, για ποιόν μου τα έλεγε για την Ξάνθη;

Δικηγόρος: «Για τον Ολυμπιακό σας το έλεγε; Εσείς το λέτε».

Κωνσταντινέας: «Εγώ το λέω. Ήταν η περίοδος που έφευγε ο Πατέρας από τον Παναθηναϊκό και έμπαινε ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω γιατί τον έλεγαν τον Σταθόπουλο, «κοντό Σισέ», μπορεί να ήταν καλός ντριμπλαδόρος. Μετά από ένα αγώνα του Μελιγαλά, όπου είχε τιμωρηθεί η ομάδα, στη Γ’ Εθνική, είχαν αποκατασταθεί οι σχέσεις μου με τον Σταθόπουλο. Δεν έχει ξαναγίνει από κανέναν πρόεδρο Ένωσης να κάνει ανακοίνωση για τη διαιτησία χωρίς να έχει βγει πρώτα η έκθεση του παρατηρητή. Ο Βασάρας με είχε καλέσει και μου είχε πει να βελτιώσω λίγο τα αγγλικά μου και θα είμαι ok».