Μπορεί το θετικό αποτέλεσμα ο Διαγόρας με Ατρόμητο Παλαμά στις Καμινάδες

Η ενδεκάδα του Διαγόρα στο φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας

Στη δεύτερη εκτός έδρας δοκιμασία του κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά ο Διαγόρας Στεφανοβικείου φιλοδοξεί να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος, όπως είχε κάνει και στην πρεμιέρα κόντρα στα Μετέωρα, όταν και πήρε τον μοναδικό του βαθμό ως τώρα, αφού στη συνέχεια ακολούθησε η ήττα στο «σπίτι» του από τη δυνατή Καρίτσα με 1-3. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα δεν έχει προβλήματα πέραν του Καραμανλή και ίσως θετικό είναι πως το ματς δε θα γίνει στη φυσική έδρα του αντιπάλου της, αλλά στις Καμινάδες Καρδίτσας.

Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι: Κουτσιρίμπας, Πρίφτης, Καραμπούζης, Πρασσάς, Αλεξίου, Σπαθής, Παπαγεωργίου, Καραπλιάγκος Σπ., Τανός, Ζιάκας, Κουβελάς, Αλαμάνης, Λάιος, Καλύβας, Σιγαλάκος, Καραπλιάγκος Κ., Καλιακούδας, Δίντσης και Ντάφος.

Σ’ ό,τι αφορά τον Ατρόμητο Παλαμά, θα λείψει ο αριστερός μπακ Εκίζογλου, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Δία Δίου. Την αποστολή της καρδιτσιώτικης ομάδας αποτελούν οι: Κούτσικος, Πατσιαλής, Οικονόμου Χρ., Κατσιγιάννης, Αλεξόπουλος, Κόκκινος, Οικονόμου Γ., Βαγγελάκος, Ζάγγος, Αντωνίου, Ζάρρας, Μπαντής, Μπασίακας, Λιάπης, Μίχος, Διδάγγελος, Σακελλαρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.